U bevindt zich hier: Home » over Tornax » Lid worden


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

 

 

  LID WORDEN?

  Download het aanmeldformulier!           

Lid worden

Bij Volleybalvereniging Tornax kun je volleyballen voor de lol of er fanatiek mee bezig zijn. Wij gaan er van uit dat die twee goed samengaan, met plezier sporten staat bij Tornax daarom hoog in het vaandel. Als je meer informatie zoekt over volleyballen bij Tornax, lees dan het volgende even door. We raden echter aan gewoon een keer te komen meetrainen, dit kan namelijk 3 keer gratis! Je kan dan niet alleen kijken of volleybal iets voor jou is, je proeft dan ook gelijk de sportieve en gezellige sfeer.

Junioren
Onze jongens en meiden van 8 tot 18 jaar worden iedere maandag of woensdagavond door deskundige en bovendien enthousiaste trainers getraind. De trainingen zijn pittig, maar echt volleyballen leer je dan ook alleen als je elke week goed oefent. Het is mogelijk om mee te spelen in de jeugdcompetitie. Wedstrijden worden in onze regio meestal op zaterdag gespeeld.

Mini's
Als je jonger dan 12 jaar bent, begin je bij de mini’s. De mini's trainen elke donderdag van 16:30 tot 17:45 uur. De jongste mini's spelen ongeveer 1 keer per maand (zaterdag) een minitoernooi in de omgeving. Dit is altijd heel gezellig en je zult zien dat je er iedere maand iets bij hebt geleerd. Vanaf niveau 4 speel je al wekelijks competitie.

De senioren
Bij de heren en dames wordt op verschillende niveaus gevolleybald: de mannen- en vrouwenteams spelen in de 1e tot 4e klasse. De competitie wordt gespeeld op zaterdag of woensdag avond.

De recreanten
Wanneer je recreatief wilt spelen, is er op maandag- en woensdag avond de gelegenheid om met de recreantengroep te volleyballen. Mannen en vrouwen zijn welkom in deze recreantengroepen. Ook kun je meedoen met de speciale recreanten-competitie. 

 

Geinteresseerd geraakt? 3 keer gratis meetrainen woordat je lid wordt!
Wanneer je dit gelezen hebt en enthousiast geworden bent, kun je 3 keer gratis meedoen aan een training! Zo duik je even in het diepe, maar ontdek je onze vereniging pas echt. Omdat de trainers graag rekening houden met jou komst, is het verstandig ons hierover van te voren te informeren. Stuur hiervoor een mailtje naar info@tornax.nl.

Contributie
Als je eenmaal besloten hebt bij Tornax te gaan volleyballen, vragen wij contributie. In dit bedrag zitten bijvoorbeeld: kosten voor deelname aan de NeVoBo-competitie en de zaalhuur.

Aanmelden of overschrijven van andere vereniging!
Je hebt de informatie op deze pagina gelezen en je weet dat je bij Tornax wil komen volleyballen kom dan op maandag naar de sporthal en meld je aan. Je mag ook contact opnemen met onze technische commissie. Kijk hier voor de verschillende telefoonnummers. Je kunt ook direct een mail sturen naar info@tornax.nl

Wanneer je van een andere vereniging komt moet je de ledenadministratie bij jouw oude vereniging vragen je over te schrijven naar Tornax en heb je je pasje nodig. Eveneens vul je het aanmeldformulier van Tornax is.

Je hebt geen overschrijvingsformulier nodig, wanneer je langer dan 1 jaar niet bij een vereniging hebt gevolleybald. Je bent dan geheel vrij een nieuwe vereniging te kiezen.

Afmelden
Als je de vereniging wil verlaten, moet je dit schriftelijk melden aan de ledenadministratie. Mondelinge afzeggingen kunnen wij niet accepteren, omdat dit dikwijls tot verwarring leidt. Opzeggen van het lidmaatschap kan in principe per 1 juli en 1 januari.
Competitiespelers kunnen alleen per 1 juli het lidmaatschap beeindigen, omdat de vereniging aan het begin van de competitie een aantal verplichtingen aangaat op basis van de jaarplanning. Daarnaast is een tussentijds vertrek erg onplezierig voor het betreffende team. Gedwongen omstandigheden, zoals bv. verhuizing, vallen hier uiteraard buiten.

 

De contributies per jaar (2018-2019) bedragen:

Competitiespelers (regulier) € 152,46 per jaar*
Recreanten € 135,00 per jaar*
Jeugd (A-B-C) € 108,81 per jaar*
Mini's € 85,67 per jaar*
Verenigingsleden € 16,54 per jaar*

De contributies worden in de algemene vergadering vastgesteld. Voor inschaling geldt als peildatum 1 juli.

De contributies worden halfjaarlijks en bij voorkeur automatisch geïncasseerd. Leden die absoluut niet automatisch willen betalen, ontvangen een acceptgirokaart.

* Bovengenoemde bedragen zijn exclusief de bondscontributie. De bondscontributie wordt jaarlijks door het bondsbestuur vastgesteld en daarna door de penningmeester van de vereniging aan de leden doorberekend. De inning van de bondscontributie geschiedt uitsluitend d.m.v. automatische incasso.