U bevindt zich hier: Home » over Tornax » Lid worden


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

 

 

  LID WORDEN?

  Download het aanmeldformulier!           

Lid worden

Bij Volleybalvereniging Tornax kun je volleyballen voor de lol of er fanatiek mee bezig zijn. Wij gaan er van uit dat die twee goed samengaan, met plezier sporten staat bij Tornax daarom hoog in het vaandel. Als je meer informatie zoekt over volleyballen bij Tornax, lees dan het volgende even door. We raden echter aan gewoon een keer te komen meetrainen, dit kan namelijk 3 keer gratis! Je kan dan niet alleen kijken of volleybal iets voor jou is, je proeft dan ook gelijk de sportieve en gezellige sfeer.

Junioren
Onze jongens en meiden van 8 tot 18 jaar worden iedere maandag of woensdagavond door deskundige en bovendien enthousiaste trainers getraind. De trainingen zijn pittig, maar echt volleyballen leer je dan ook alleen als je elke week goed oefent. Voor de talenten is er op maandag of woensdag de mogelijkheid mee te trainen met het eerste Heren- of Damesteam. Het is mogelijk om mee te spelen in de jeugdcompetitie. Wedstrijden worden in onze regio meestal op zaterdag gespeeld.

Als je jonger dan 12 jaar bent, begin je bij de mini’s. De mini's trainen elke donderdag van 16:30 tot 17:45 uur. Hier leer je de basistechnieken van het volleybal door verschillende spelvormen. Ongeveer 1 keer per maand (zaterdag) speel je een minitoernooi in de omgeving. Dit is altijd heel gezellig en je zult zien dat je er iedere maand iets bij hebt geleerd.

De senioren
Bij de heren en dames wordt op verschillende niveaus gevolleybald: de mannen- en vrouwenteams spelen in de 1e tot 4e klasse. Er wordt getraind op maandag en — of woensdag avond in de Sporthal ´t Rikkenhage, Furstenauwerstraat 1 te Ruurlo. De competitie wordt gespeeld op zaterdag of woensdag avond.

De recreanten
Wanneer je recreatief wilt spelen, is er op maandagavond de gelegenheid om met de recreantengroep te volleyballen. Tijdens deze trainingen wordt de techniek aangeleerd en worden veel partijtjes gespeeld. Mannen en vrouwen zijn welkom in deze recreantengroepen. Ook kun je meedoen met de speciale recreanten-competitie. In een team speel je dan af en toe tegen recreantenteams van andere verenigingen. Het plezier staat hierbij bovenaan!

Gezelligheid
Hoewel Tornax in de eerste plaats een sportvereniging is, zijn er ook veel gezelligheidsactiviteiten. Zo worden er allerlei leuke toernooien georganiseerd. Een bekend voorbeeld is het zogenaamde Oliebollentoernooi, waar iedereen die wil aan deel kan nemen. Daarnaast gaan we elk jaar met de junioren op kamp. Op deze manier leer je niet alleen mensen uit je eigen team kennen, maar ook mensen uit andere teams!

Geinteresseerd geraakt?

3 keer gratis meetrainen!

Wanneer je dit gelezen hebt en enthousiast geworden bent, kun je 3 keer gratis meedoen aan een training! Zo duik je even in het diepe, maar ontdek je onze vereniging pas echt. Omdat de trainers graag rekening houden met jou komst, is het verstandig ons hierover van te voren te informeren. Stuur hiervoor een mailtje naar info@tornax.nl.

Lid worden?

Contributie
Als je eenmaal besloten hebt bij Tornax te gaan volleyballen, vragen wij contributie. In dit bedrag zitten bijvoorbeeld: kosten voor deelname aan de NeVoBo-competitie en de zaalhuur.

Aanmelden!
Je hebt de informatie op deze pagina gelezen en je weet dat je bij Tornax wil komen volleyballen kom dan op maandag naar de sporthal en meld je aan. Je mag ook contact opnemen met onze techinsche commissie. Kijk hier voor de verschillende telefoonnummers. Je kunt ook direct een mail sturen naar de ledenadministratie via hermien@schroer.nu

Wanneer je van een andere vereniging komt, heb je een overschrijvingsformulier nodig. Dit formulier kun je opvragen bij het verenigingssecretariaat van je oude vereniging. Dit formulier moet ondertekend worden door de secretaris / penningmeester van je oude vereniging.

Je hebt geen overschrijvingsformulier nodig, wanneer je langer dan 1 jaar niet bij een vereniging hebt gevolleybald. Je bent dan geheel vrij een nieuwe vereniging te kiezen.

Als je de vereniging wil verlaten, moet je dit schriftelijk melden aan de ledenadministratie. Mondelinge afzeggingen kunnen wij niet accepteren, omdat dit dikwijls tot verwarring leidt. Opzeggen van het lidmaatschap kan in principe per 1 juli en 1 januari.

Competitiespelers kunnen alleen per 1 juli het lidmaatschap beëindigen, omdat de vereniging aan het begin van de competitie een aantal verplichtingen aangaat op basis van de jaarplanning. Daarnaast is een tussentijds vertrek erg onplezierig voor het betreffende team. Gedwongen omstandigheden, zoals bv. verhuizing, vallen hier uiteraard buiten.

De contributies per jaar (2016-2017) bedragen:

Competitiespelers (regulier) € 135,10 per jaar*
Recreanten €118,60 per jaar*
Jeugd (A-B-C) € 93,70 per jaar*
Mini's € 71,60 per jaar*
Verenigingsleden € 6,10 per jaar*

De contributies worden in de algemene vergadering vastgesteld. Voor inschaling geldt als peildatum 1 juli.

De contributies worden halfjaarlijks en bij voorkeur automatisch geïncasseerd. Leden die absoluut niet automatisch willen betalen, ontvangen een acceptgirokaart.

* Bovengenoemde bedragen zijn exclusief de bondscontributie. De bondscontributie wordt jaarlijks door het bondsbestuur vastgesteld en daarna door de penningmeester van de vereniging aan de leden doorberekend. De inning van de bondscontributie geschiedt uitsluitend d.m.v. automatische incasso.