U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

14 november 2009

Dames 1 pakt vijf punten!


De eerste 4-0 overwinning voor dames 1!
Zaterdag moesten we tegen de hekkensluiter van onze poule. Dash heeft nog maar 1 punt verzameld en dat betekende dat Marinus alleen maar tevreden was wanneer we met 4-0 zouden winnen.
 
Dit hebben we dan ook waargemaakt. Een echt spannende wedstrijd was het niet, maar toch moesten wij zorgen dat we scherp bleven en het tempo bleven bepalen. Ook al was ons spel de eerste set iets trager dan anders, we hielden Dash onder druk en we wonnen de set met 25-8. In de tweede set zag je aan het begin dat we Dash even de kans gaven om in het spel te komen en we namen niet gelijk afstand. Gelukkig duurde dit niet lang en stoomden we weer door met zeer mooie opslagseries. Hierdoor kwam er bij Dash weinig uit en dit leidde tot een overwinning van de 2e set met 25-12. De derde set begon. Deze hebben we de afgelopen weken wel eens weggegeven terwijl dat niet mocht. Dit keer niet. Ook al liep de pass wat minder en gaven we wat minder servicedruk, hebben we ook deze gewonnen. De laatste set hebben we ons eigen spel gespeeld en met harde services, goede passes en mooie aanvallen leidde dit tot een 25-8 overwinning!
 
Onze eerste 4-0 overwinning zorgde ervoor dat we gelijk 2 plaatsen zijn gestegen in de stand en nu op de 7e plaats staan. De teams staan dicht bij elkaar, het verschil tussen de nummer 4 en ons is maar 4 punten. Dus we hopen dat we nog een paar plaatsen kunnen stijgen voordat de eerste competitiehelft voorbij is.