U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

14 november 2009

Dames 2 alweer 5 punten


Afgelopen zaterdag heeft Dames 2 weer 5 punten gehaald in Varsseveld na een winst van 4-0 op V.S.V. DS 5.

Helaas was Wilma ziek en hadden we dus niet onze vaste set-upper, gelukkig kon Annemarie haar vervangen. Laura was onze reservespeler, aangezien zij nog last van haar knie heeft zou ze alleen spelen wanneer dit noodzakelijk was.

De eerste set ging erg moeizaam, de dames uit Varsseveld kwamen op een gegeven moment op grote voorstand en Tornax had moeite met opstarten. Veel opslagen gingen mis en er werden onnodige fouten gemaakt. Gelukkig kwam Tornax terug en hebben we uiteindelijk de set gewonnen met 19-25.

Bij de tweede set ging de start al een stuk beter en werden de opslagen ook een stuk beter. Aan het begin nog wat problemen bij het pasen maar dit kwam later ook goed. Deze set maakten we af met een 16-25 eindstand.

De set ging erg goed, we kwamen meteen goed op gang en kwamen al snel op een grote voorstand. Annemarie zorgde zelf ook voor een paar mooie punten met haar aanvallen. Deze set wonnen we met 11-25.

Tijdens de wissel maakten we de afspraak dat we bij de laatste set de tegenstanders niet boven de 10 punten lieten komen. Helaas is dit niet gelukt. De laatste set ging erg moeizaam. Iedereen was uitgeput en de tegenstanders boden veel weerstand. De punten gingen redelijk gelijk op. Na een zware laatste set hebben we toch kunnen winnen met een eindstand van 22-25.

Weer een overwinning met 5 punten voor de Dames 2!