U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

21 november 2009

Heren 2 terug aan kop


Zaterdag 21 november Tornax Heren 2 – WSV Heren 4

Uitslag: 4-0

Heren 2 reloaded


Hoofdstuk 7

‘Terug aan kop’

Allereerst zal ik u verblijden met het nieuws dat wij gewoon weer de ranglijst aanvoeren. Tot gisteren stond Longa nog op die plek(met een wedstrijd meer en 3 punten voor). Opzich weinig aan het handje natuurlijk. Helemaal omdat onze eerst volgende tegenstander Longa is.

Maar dan zouden wij eerst een ander hobbel moeten nemen. Een Hobbel die WSV Heren 4 heet. Ja, al die hobbels bij ons hebben een naam. WSV stond 6de, op papier geen probleem natuurlijk. Maar goed, je moet het nog maar even doen.

Over het verloop van de wedstrijd kan ik kort zijn. Aangezien het niet zo heel interessant was. WSV was niet in staat ons een hak te zetten. Maar wij waren evenmin in staat om echt dominant te spelen. Vooral passend was het naadje. Ook voor de mid spelers zeer frustrerend, omdat die natuurlijk meteen uit de aanval weg zijn. Ik heb te doen met die jongens. Ook met mezelf, toen ik in de 3e set even op mid moest. Hans wou ook nog even spelen namelijk.

Maar goed. 25-17, 25-14, 25-22 en 25-18 is natuurlijk niet daverend. Maar het staat wel voor 4-0 winst. Het staat wel voor 5 punten er bij. En al was niet alles even goed, er werd wel hard gewerkt. En dat heeft toch ook wel een bepaalde waarde. Zo kun je toch controle houden over een wedstrijd.

Zoals ik al zei, 5 punten erbij. Nu staan we op 32 punten uit 7 wedstrijden. En Longa? Nou Longa moest gisteren tegen Reflex. Zoals ik eerder al vermelde. We hadden het er gister in de kleedkamer nog over dat een 3-2 voor reflex, het gunstigste was. En wat denk je? Hebben ze nog geluisterd ook, die lui uit Duiven. Das wel aardig. Deze optimale verdeling van de punten zorgt er voor dat, Longa, nu ook 32 punten heeft. Uit 8 wedstrijden. Waarna Reflex en Loil(waar komen die nu ineens vandaag dan? Toch achtervolgings waanzin) volgen met 26 punten uit 7 wedstrijden.

Tot nu toe gaat het wel verdienstelijk.

Volgende week dus naar Lichtenvoorde, om kwart over 2.(laat dat slechts een hint zijn).

Groetjes,

PP