U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

21 november 2009

Jongens B hervat zich tegen Volga


De eerste set speelden we goed maar Volga kon goed meekomen. Volga plaatste de ballen goed en wij speelden de ballen niet geplaatst en heel hoog zodat Volga steeds punten maakte.

Het ging erg gelijk op tot de 20-20. Hierna gaven wij punten weg aan Volga door zelf steeds meer fouten te maken. Uiteindelijk verloren we deze set met 21-25.
De tweede set ging ook goed maar we gaven nog steeds teveel punten weg door onze eigen fouten. Maar na een goede opslagbeurt van Ruben was de stand weer gelijk. Aan het einde van de tweede set hielden we onze aandacht er goed bij en wonnen we met 25-20.
De derde set ging net zo als de tweede set. Maar we gaven deze set minder punten weg. Maar Volga ging beter spelen en kwamen terug. Het einde van de set was nog spannend maar we wonnen toch met 25-22.
Het begin van de vierde set ging erg goed en we kregen een grote voorsprong. Maar na deze grote voorsprong dachten we dat we wel gingen winnen maar toen kwam Volga erg goed terug. Maar toch wonnen we deze set met 25-20.