U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

28 november 2009

Jongens B Kampioen!


Tornax  – Dynamo-Neede stand 4-0

Met nog drie wedstrijden te gaan  hebben we al een grote voorsprong op de andere teams . Dit was dan ook een wedstrijd waarmee we als we met 4-0 zouden winnen, verzekerd zouden zijn van ons kampioenschap.

De eerste set speelden we erg goed.  Door een goede opslagserie van Bas, de harde aanvallen van Bart en een sterke blokkering liepen we snel vooruit en wonnen deze set dan ook met 25-11. De tweede set begon wat stroever, de concentratie was wat minder en we gaven teveel punten weg door onze eigen fouten. Maar we kwamen goed terug en wonnen met 25-20. De derde set ging net zo als de tweede set. In het begin gingen we gelijk op,  Dynamo had een harde opslag. Maar we hielden onze aandacht er goed bij en wonnen met 25-22. In de vierde set hadden we de aandacht er goed bij. Er werd fanatiek gespeeld en er waren mooie aanvallen. De set werd afgemaakt door een mooie aanvalsslag van  Tobias. We wonnen deze set met 25-21.  “ Het was de mooiste set van het seizoen”, aldus Jan (coach) 

Rede voor een feestje, want met onze 4-0 overwinning is het verschil in punten zo groot dat wij al kampioen zijn, en dat met nog twee wedstrijden te gaan.

Direct na de wedstrijd  kregen we  bloemen van de vereniging, en werden we gefeliciteerd.  Daarna zijn we naar de kantine gegaan om een lekkere taart van Hans (trainer) en Jan (coach) te eten. Om onze welverdiende winst te vieren.