U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

28 november 2009

Meishes B1 verliezen bij Smash


Afgelopen zaterdag stond de belangrijke uitwedstrijd bij Smash B1 op het programma. Bij winst konden we promotie naar de Topklasse afdwingen.

We begonnen de wedstrijd erg stroef. Niets lukte, opslagen gingen verkeerd en voordat we het wisten stonden we met 20-5 achter. Na een formidabele inhaalrace konden we terugkomen tot 21-17, maar de eerste set ging verloren.

De tweede set was een stuk spannender. We speelden niet slecht, maar ook niet goed. Toch wisten we steeds aan de goede kant van de score te blijven. Uiteindelijk wonnen we de set verdiend met 26-24. De derde set speelden we beter. We konden de spelverdeelster van Smash, die erg goed speelde, goed uitschakelen en onze aanvallen liepen beter dan in de twee eerste sets. Hierdoor wonnen we set 3 redelijk eenvoudig.

In de vierde set echter konden we aanvallend geen vuist meer maken, waardoor de spelverdeelster van Smash haar kunsten kon gaan vertonen. We kwamen hierdoor steeds meer onder druk te staan en uiteindelijk verloren we ook de vierde set. Jammer, maar aangezien we dit jaar nog niet een vijfde set verloren hadden, gingen we met goede moed de vijfde set van start.

Daar waar wij met onze opslag de verdediging van Smash niet onder druk konden zetten, lukte dat Smash wel. We hadden erg veel moeite om de pass bij de spelverdeelster te krijgen en eigenlijk waren we in de vijfde set kansloos.

Dit betekent dat we directe promotie naar de Topklasse even in de ijskast moeten zetten. De competitie is echter nog niet gespeeld. Als WSV over 2 weken met 4-0 verliest van Halley (niet geheel onlogisch) dan staan we gelijk met Halley met nog 1 wedstrijd te gaan. Kortom, het blijft spannend.