U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

10 december 2009

EHBSO


Beste mensen,

De Sport Federatie Berkelland (SFB) organiseert de cursus EHBSO voor trainers en begeleiders van sportverenigingen in Berkelland.

Waar en wanneer is de cursus EHBSO?
De cursus vindt plaats op:

woensdagavond 3 en 17 februari 2010
Tijd: 19.30-22.00 uur
Locatie: zaal Peters in Borculo

Voor wie is de cursus EHBSO?

De cursus EHBSO richt zich op trainers en begeleiders van sportverenigingen. Het is niet noodzakelijk om een vooropleiding (bijvoorbeeld EHBO of BHV) te hebben gevolgd om aan deze cursus deel te nemen. De cursus EHBSO is voor verenigingen die lid zijn van de SFB kosteloos! Schrijft u zich snel in want vol=vol.

Wat wordt er behandeld tijdens de cursus EHBSO?

Op de 2 interactieve cursusbijeenkomsten wordt ingegaan hoe men blessures kan voorkomen en hoe men moet handelen bij bepaalde blessures of ongevallen die zich kunnen voordoen binnen sportverenigingen. Uiteraard komen blessures als verstuikingen, spierblessures en ontwrichting aan bod, maar ook bijvoorbeeld bewustzijnsstoornissen die ook op uw accommodatie kunnen voorkomen komen aan de orde.

Door wie?

De cursus wordt verzorgd door een docent van de Nationale Sport Alliantie.

Meer informatie of opgeven?

Voor meer informatie of opgave kunt u contact opnemen met Sport Federatie Berkelland, telefoon 0545-476727 of e-mail jwillemsen@sportfederatieberkelland.nl. Deze informatie kunt u ook nalezen op onze website www.sportfederatieberkelland.nl

Met vriendelijke groet,

Sport Federatie Berkelland