U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

12 december 2009

Heren 1 kansloos in Hengelo


Zaterdag 12 december mocht de Ruurlose hoofdmacht aantreden tegen DVO uit Hengelo. Dit blijkbaar Door Vrienden Opgerichte team, staat trots bovenaan in de eerste klasse. Met een selectie van liefst elf man stonden zij ons op te wachten. Dit terwijl wij Altwin in de ziekenboeg moesten achterlaten en Andre kampte met een pijnlijke duim.

Nadat dames 1 was uitgespeeld konden wij de arena betreden. Bijpassende muziek werd niet gedraaid en dat was maar goed ook. De eindstand van de eerste set (25-22) kon namelijk niet verbloemen dat de Hengelsen iets meer in hun mars hadden dan ‘het andere oranje’. Dit werd ‘iets’ duidelijker in de tweede en de derde set die beiden met 25-12 verloren gingen. In de derde set werd de dapper meespelende Jesse bovendien getractreerd op een aanval die zijn pink in een bocht drukte die eigenlijk niet zou moeten kunnen. Tape kwam er aan te pas maar in de vierde set kon Jesse niet meer worden opgesteld … dachten we.

Met het uitvallen van Jesse moest André namelijk toch nog aantreden. Van die gelegenheid maakte Benny op zijn beurt gebruik om zijn rug te testen. Dit bleek echter niet al te handig want Benny’s rug, die toch al niet een geweldige reputatie heeft, begaf het al na de eerste goedbedoelde pass-actie. Er zat niets anders op dan de ingetapete Jesse weer in het (achterveld in) te brengen. Het mocht allemaal niet helpen, ook deze set ging verloren met 25-22.

We kunnen dus wel zeggen dat het een slopende middag was. Niet alleen omdat het in de Hengelose sporthal behoorlijk warm was, maar ook omdat van ons zevental liefst drie spelers niet ongeschonden het laatste fluitsignaal haalden. Toch moet je altijd proberen om zelfs uit een terechte nederlaag nog iets positiefs uit te halen. Daarom sluit ik maar af met de opmerking dat we er in ieder geval een vierde set hebben weten uit te slepen, iets wat ons tegen DVO1 nog nooit is gelukt.

De oud-hospik van heren 1, binnenkort wellicht te vinden bij opfriscursus EHBSO.

(als er trouwens iemand is die ons voor de volgende uitwedstrijd een draagbaar kan bezorgen, dan houden wij van harte aanbevolen. U kunt hiervoor tot 19.15 uur ’s avonds contact opnemen met onze technisch directeur, de heer L.vd T. te R.).