U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

22 november 2008

Wedstrijdverslag Jongens B


GekoMo Rivo – Tornax

Stand: 0-4

Op 22 november 2008 hebben we onze op een na laatste wedstrijd in de eerste helft van het seizoen tegen Rivo uit Rietmolen gespeeld, een wedstrijd waarmee we als we met 4-0 zouden winnen, kampioen konden worden.

Na de gebruikelijk warming up en ‘peptolk’ van de coach kon de wedstrijd beginnen. Deze wedstrijd verliep niet zoals de meeste wedstrijden in dit seizoen, mede door de zaal die ons zwaar tegen zat. Zo was het dak zeer laag en de zaal aan de kleine kant. Maar het lag niet alleen aan de zaal maar ook aan ons zelf. We begonnen niet lekker en in de eerste set waren er toch een aantal ballen die in het net werden geslagen. De eerste set werd moeizaam gewonnen met 21-25 in het voordeel van Tornax.
De 2de set was net zo’n verhaal. We verloren veel punten die we eigenlijk niet hadden moeten verliezen. Des al niet te min wonnen we deze set ook, met een stand van wederom 21-25.
De 3de set ging al stukken beter, ballen kwamen vaker aan en de aanval ging ook een stuk lekkerder. Deze set wonnen we dan ook met wat geloof waardigere cijfers. 18-25 voor Tornax.
In de 4de set kwam het erop aan. Gingen we winnen en gingen we naar afloopt taart eten? (En namen we ook gelijk de titel kampioen mee?) Of gingen we deze verliezen? Het eerst genoemde gebeurde, we wonnen de set met 14-25, een mooie 4-0 overwinning dus van ons.
Na afloop zijn we nog bij de trainer Hans. Taart wezen eten om onze welverdiende winst te vieren.

Groeten,
Rien.