U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

31 december 2009

Invoering Maatschappelijke stage bij Tornax


De jeugd is de vrijwilliger van de toekomst, geeft een frisse blik op de club en … vele handen maken licht werk! Allemaal positieve effecten. De maatschappelijke stage waarin jongeren daadwerkelijk actief worden, komt er nu echt aan.

Vanaf schooljaar 2010-2011 moeten alle 1e jaars leerlingen voortgezet onderwijs (VMBO, HAVO en VWO) verplicht starten met een maatschappelijke stage die resp. 48, 60 en 72 uur inhoudt. Deze stage kan tijdens de gehele schoolloopbaan worden ingevuld. Een deel geschiedt gezamenlijk tijdens schooltijd, vaak in groepsverband. Een ander deel vindt buiten schooltijd (avonduren en weekend) en individueel of in kleine groepen plaats.

Stage lopen bij Tornax

Voor leerlingen uit de gemeente Berkelland is de Sport Federatie Berkelland de stagemakelaar. Dit betekent dat de SFB in overleg met sportverenigingen zorgt voor een kwalitatief goed en aantrekkelijk stageaanbod oftewel een scala aan taken en functies door sportverenigingen aangeboden en geschikt voor een maatschappelijke stage.

Wat is er nu leuker dan bij je eigen club een stage te lopen.

DUS KOM JE STAGE LOPEN BIJ TORNAX!!

Mocht je informatie willen hebben over het stage lopen bij Tornax, bel dan met Ineke Nijen Es, 0573-471755 of 06-12994368.