U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

14 november 2009

Tornax 4 speelt voor Sinterklaas


Op zaterdag 14 november 2009 staat er een toernooi/competitie evenement voor niveau 4 spelers op het programma in Laren. Het niveau 4 team 4 van Tornax is naar Laren toegegaan en heeft daar met vier verloren sets flinke cadeautjes uitgedeeld aan onze buren uit Barchem.

Een beetje raar was het wel. Twee wedstrijden spelen tegen dezelfde tegenstander. BVC’73 2 was een tegenstander die we al meer hadden gezien. Ze spelen heel goed en hebben een aantal snelle spelers. In het begin van de eerste twee set kwam ons team met Martje, Julia, Marlou, Linet en Nicky goed mee. We liepen gelijk op maar in het tweede gedeelte van de set waren we de weg kwijt. We verloren de eerste set met 27-18. Hetzelfde gebeurde in de tweede set. Eerst bijblijven en later afhaken en verliezen met 27-17.

Tot onze verbazing moesten we gelijk weer tegen BVC. In de eerste set van de tweede wedstrijd bleven we beter bij maar verloren toch met 15-23. Jammer genoeg waren we toen op. De laatste set liep helemaal niet en die verloren we met 12-30. De trainer was coach dus we konden gelijk oefeningen voor de training van donderdag verzinnen. Positief was wel het spel van de nieuwkomer op niveau 4 Nicky. Zij reageerde goed op de ballen en speelde de bal lekker hoog. De rest van het team beloofde over twee weken beter te spelen.