U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

12 december 2009

Toernooi Ruurlo


Op 12 december speelden we een thuis wedstrijd in onze eigen sporthal in Ruurlo.

De hoofdrolspeelsters van vandaag in alfabetische volgorde: Betteke, Britt, Eliza, Femke en Moniek.

Met coach Sharon en mascotte Harrie of Flappie. Daar zijn we nog niet helemaal uit.

Voor Britt was het haar eerste volleybal wedstrijd. De dames hadden er zin in vandaag. De mooie velle oranje shirts zagen er goed uit. Drie wedstrijden van 12 minuten moeten te doen zijn.

De eerste wedstrijd tegen Dash 9 werd kansloos ( 0-6) verloren. Ach zo’ n eerste partij moet je er even in komen. Onze dames waren net iets te aardig voor de tegenpartij. We gaven de ballen niet iets te mooi terug naar de overkant. Dit was de conclusie van een aantal “fanatieke” ouders, dat wil zeggen ondergetekende en de moeder en oma van Femke. De laatste actieve volleybalsters. Wat je van mij niet kunt zeggen.

Dus met een paar kleine tips gingen ze de tweede wedstrijd in tegen D/WSV 11. Het vangen van de ballen ging in deze wedstrijd hartstikke goed en bij het terugspelen werd net iets beter gekeken. Onze dames wonnen met 3-2. Ze waren er heel erg blij mee.

De laatste wedstrijd tegen Overa 1 tegen 5 speelsters in het veld ,leek wel, werd ook weer verloren. Wij als ouders langs de kant vonden de aanwezigheid van hun coach op de achterlijn toch als enigszins bedreigend. Dit word door de speelsters en ouders zo ervaren. Die coach met ook nog eens net als de speelsters een wit shirt aan zou gewoon aan de zijkant moeten staan en niet zoals het nu leek bijna in het veld. Ik zal nog eens navragen of dit zomaar mag.

Eigenlijk ging het vanochtend heel snel. De dames hebben best goed gespeeld en ik kijk als ouder uit naar de volgende wedstrijd op zaterdag 16 januari in Laren. Tot dan.

Henric ter Horst