U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

13 november 2009

Toernooi 12-11-09


We zijn het seizoen geëindigd met 4 speelsters. Op de foto missen we Lieke. Marlou is doorgestroomd naar nivo 4, team 3 en Harm heeft besloten met volleyballen te stoppen.

Ook de mascotte is een andere geworden. Eén die wat meer geluk bracht.

De laatste wedstrijd speelden we in Barchem. We stonden op de gedeelde derde plaats en moesten het opnemen tegen eerst, K/Gemini 4, die bovenaan stonden en daarna tegen G/Rivo 1 die op de tweede plek stonden. Belangrijke wedstrijden dus en we hadden ons voorgenomen om letterlijk “ons STINKENDE best” te gaan doen. Als we alles zouden winnen zouden we nog gedeeld eerste kunnen worden, afhankelijk van andere uitslagen.

 

Het lag in ieder geval niet aan de inzet van de meiden. Het bleek dat K/Gemini niet voor niets bovenaan stond. Het werd een gelijk opgaande wedstrijd en het verschil was niet eens zo groot. Maar met het geluk van een kampioen vielen meeste punten en rally’s toch net in het voordeel van K/Gemini uit en setstanden waren 15-25 en 19-23. Verloren dus. Hoewel we in de tweede set nog voor hebben gestaan. Helaas, maar goed gespeeld en verloren.

 

De tweede wedstrijd namen ze het op tegen G/Rivo 1. De eerste set ging naar Tornax met daadwerkelijk 2 vingers in de neus. Makkie. 17-27 in ons voordeel.

De tweede set echter werden de meiden een beetje ballorig, concentratie verzwakte wat en geluk zat af en toe niet mee. De set ging met 25-19 naar G/Rivo.

 

Het is een leuke eerste seizoenshelft geweest en de meiden hebben volgens mij met plezier gespeeld. Ik vind ook dat ze in hun spel gegroeid zijn en er steeds meer lukte.

Uiteindelijk zaten ze behoorlijk tegen het nivo aan van de latere kampioen.

 

Dus, vooral dóórrrgaan!!

 

Groetjes René