U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

6 februari 2010

Dames 2 "maar" 3 punten


Even een kort stukje vooraf, de dames van Avanti (de nummer 2) hebben vorige week met 3-2 verloren van de dames van Sparta.

Zowel Sparta als wij waren erop gebrand om punten te pakken, het liefst alle vijf. Helaas is het ons niet gelukt en zijn we voor de verandering met 3 punten naar huis gegaan. Elke keer die 5 punten begint ook te vervelen… Gelukkig blijft de winst voor ons en staan we nog steeds ongeslagen bovenaan!

Avanti had de eerste twee sets gewonnen, wij zijn voor de laatste drie sets gegaan. De eerste set begon moeizaam en we kwamen langzaamaan terug, helaas mocht het niet meer baten en we eindigde met 25-16 voor Sparta. De tweede set begonnen we goed, jammer was dat Sparta terug kwam en na vechten voor de winst heeft Sparta deze set alsnog gepakt met 25-21. Daarna was het duidelijk dat we alles op alles moesten zetten om met winst naar huis te gaan. Vol goede moed begonnen we aan de derde set en deze werd uiteindelijk gewonnen met 23-25 voor ons. Het was een mooie set waarin veel gevochten werd voor de bal en waarin Sparta nog weer een terugkwam op het laatst. Dit hebben we doorgezet in de vierde set wat resulteerde in een 19-25 overwinning voor ons. In de vijfde set hadden we weinig tegenstand meer van Sparta en deze set eindigde met 4-15. Uiteindelijk dus met 3-2 winst voor ons weer terug naar Ruurlo.

Volgende week zaterdag moeten we thuis tegen Avanti, een spannende wedstrijd dus! De wedstrijd begint om 14.00 uur in Ruurlo en iedereen is van harte welkom!!