U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

20 februari 2010

Heren 2 behaalt nette 4-0 overwinning


Zaterdag 20 februari 2010 Tornax Heren 2 – Labyellov Heren 4

Uitslag: 4-0

Heren 2 reloaded

Hoofdstuk 15

‘Volleybal maar dan achterstevoren’

De titel van dit verslag heb’k volgens mij al eens eerder verklaard. In het verslag van de uitwedstrijd tegen labyellov volgens mij. Dus ik ga het der ook niet meer uitgebreid over hebben, dat labyellov, volleybal is maar dan achterstevoren('OW JA, NU JE HET ZEGT!'). Wat dus ook weer al logisch gevolg mee brengt dat het volleybal van ons moet komen.

 

Vooraf vertelde Hans nog dat we ons niet moesten concentreren op het verschil tussen het ene ‘andere oranje’ en het andere ‘andere oranje’. Dat gaan we dus ook niet doen. Heb ik bovendien helemaal geen zin in. De wedstrijd ging namelijk ook alleen maar over dat ene ‘andere oranje’. Waarmee ik dan logischerwijs de koploper in de Heren 3e klasse F mee bedoel. Laatste keer dat ik keek stond daar nog Tornax heren 2 bovenaan. Ik kan nu wel heel subtiel brengen dat dit ook wel in de wedstrijd terug kwam. Maare, dan praat ik toch eigenlijk weer over verschillen. Ik zal der niet langer omheen draaien.

De setstanden:

Set 1: 25-10

Set 2: 25-10

Set 3: 25-09

Set 4: 25-12

De aandachtige lezer van dit verslag merkt op dat, de setstanden vrij constant zijn. Wat dat betreft toont dat wel een vooruitgang bij ons aan. Wat dat betreft hebben we vandaag gewoon weer heel netjes, heel keurig constant gespeeld. Niets meer, niet minder. En dat het publiek daar af en toe bij moest gapen. Tjah. Doe je niets aan.

Zijn gewoon weer 5 punten. En die zijn altijd welkom.

We hebben nu een paar weekjes vrij. De 13e moeten we weer aantreden. En dan wel tegen WSV Heren 4, die gewoon netjes meedraaien in de middenmoot van deze klasse.

Overigens nog een puntje van aandacht. Wat betreft onze Jesse, of laten we zeggen, ons ‘spalkje’. Of nou, inmiddels noemen we hem alweer ‘pinkeltje’. Na de gebroken ringvinger heeft dat jong zijn pink alweer gekneusd afgelopen week. Dus we moesten het vandaag zonder hem doen. Wel onder zijn supervisie echter. En, hij zag dat het goed was.

Groetjes,

PP

*Nou moet ik zeggen dat ik de shirtjes van het andere 'andere oranje' toch wat vaal oranje vond. Geeft te denken.