U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

20 februari 2010

Dames 2 dipje teboven


D.V.O stond voor vandaag op het programma. In de eerste helft wonnen we hiervan met 3-1. Destijds waren we de eerste set onder de indruk van hun blok.

Vandaag ook bleek; we liepen een beetje achter de feiten aan in de eerste set. Iedereen deed haar best maar samen konden we niet genoeg punten maken om te winnen. Aan het eind van de set kwamen we op dreef maar dit was niet op tijd, daarom verloren we de eerste set. Wij waren op stoom en konden hiermee direct in de tweede set aan het werk. Al snel was het 9-1 door een mooie opslag serie van Lise. De voorsprong hebben we niet weggegeven deze set wonnen we dan ook mede dankzij de wissel van Danielle die direct na haar wissel van 22 naar 25 serveerde!. De derde set bleek dat DVO ook graag wou winnen en hun best deed voor elke bal. Dit resulteerde in lange rally┬┤s en spannend spel maar ook dit deerde ons niet en deze set was voor ons. De laatste en 4e set dan? Vasthouden en direct vanaf het begin druk op bouwen: zo gezegd zo gedaan en met overtuiging wonnen we ook deze set.

Weer 4 punten in Ruurlo gehouden: de kunst wordt om niet te veel meer weg te geven en het heft in eigen handen te houden zo kunnen we op eigen kracht kampioen worden en worden we niet afhankelijk van de resultaten van Avanti!.