U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

13 februari 2010

Tornax mini 5 gaat als een speer.


We kunnen er maar moeilijk aan wennen. Op zaterdagmorgen vroeg je bed uit en lekker volleyballen. Op naar Gorssel waar een Cool Moves Volleybaltoernooi werd gehouden. Onze team 5 t/m 10 spelen op de niveaus 3, 2 en 1. Dit verslag gaat over team 5. Zij spelen op niveau 3. Het team bestaat uit Merijn Schepers, Desi Bosch, Diede Jelier, Suzan Zieverink en Nathalie Schepers.

In Gorssel stonden drie wedstrijden op het programma. Team 5 was inmiddels gepromoveerd naar de zwaarste poule van het niveau 3 toernooi. De eerste wedstrijd mochten we tegen Vios Beltrum 2. We speelden op veld 4 dus hadden flinke ruimte om het veld. Met twee coaches aan de kant werd het team ook optimaal begeleid. Het liep vanaf het begin erg goed. De pass kwam goed hoog en de spelers kwamen goed onder de bal. Ook de hoeken werden goed opgezocht. Al met al wist Vios hier niet veel tegenover te zetten. Ons team 5 won met 9-0.

De tweede wedstrijd tegen Revoc 1 ging het ook erg goed. Revoc speelde op een laag tempo. Er moest aan de spelers van Revoc nog veel worden uitgelegd. Ons Tornax 5 won ook deze wedstrijd en wel met 6-0.

In de derde en laatste wedstrijd tegen Dynamo Neede 7 werd het nog wel spannend. Tornax nam nog wel een voorsprong, maar gaf die ook weer weg. Toen het 2-1 voor Dynamo werd raakten de Ruurlose spelers niet in paniek. Ze bleven goed volleyballen. Geduldig werd de bal goed getoetst en uiteindelijk werd ook deze wedstrijd met 4-2 gewonnen.

Er werd en zeer goed toernooi gespeeld in Gorssel. De spelers laten zien dat ze eigenlijk aan niveau 4 toe zijn. Nog één toernooi op niveau 3 en dan worden de trainingen meer gericht op niveau 4. In dit laatste toernooi worden de kampioenen bekend gemaakt dus Tornax 2 …. Toi, toi, toi!

De trotse coaches. HO