U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

6 maart 2010

Meisjes B1 wint met 4-0


Afgelopen zaterdag speelden we tegen Langhenkel/Orion B2 en deze wedstrijd moest gewonnen worden om mee te blijven voor het kampioenschap.

Een belangrijke pot dus voor B1. We waren de tweede helft van de competitie wat stroef begonnen met 2 nederlagen en 3 overwinningen. Een goede uitslag tegen Orion zou daarom goed uitkomen.

De eerste set ging tot 17-17 gelijk op, daarna trokken we een sprintje om de set toch nog redelijk makkelijk te winnen. De tweede set werd er erg goed gespeeld en met name geserveerd. De tegenstander kwam er niet aan te pas en binnen no time stond er 25-8 op het bord.

En toen kwam de belangrijke derde set. De laatste weken leek het wel alsof we een soort van derde set-syndroom hebben. Keer op keer verloren we de derde set. Het liep nu anders. We wonnen de derde set met goed spel.

Vlak voor de vierde set begon, moest een speler van Orion opgeven met een blessure. Aangezien ze maar met 6 speelsters naar Ruurlo waren gekomen, moesten ze met 5 spelers de wedstrijd afmaken. Kat in het bakkie zou je denken, maar niets was minder waar. We waren niet in staat om de gaten in het veld te vinden en speelden de bal elke keer mooi in de handen van de tegenstanders. Hierdoor kwamen we met 17-11 achter te staan. Maar het team toonde veerkracht en wist de stand om te buigen. We wonnen de set met 25-19.

Hierdoor wisten we 5 punten aan ons totaal toe te voegen. De koploper Dash verloor met 4-0 en het is nu in 1 week ongemeen spannend geworden in de competitie. Er zijn zeker nog 5 teams die kans maken op het kampioenschap. De komende weken beloven dus spannend te worden.

Wordt vervolgd.