U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

6 maart 2010

Dames 2 weer ouderwets 5 punten!


Tornax D2 versus VCV DS5

Na de laatste paar weken spannende en lastige wedstrijden te hebben gespeeld maakten we ons vandaag op voor een lekker potje volley tegen Varsseveld. We moesten maar weer eens laten zien waarom we ook alweer bovenaan staan.

De eeste set begonnen we redelijk. We speelden best aardig en hadden weinig tegenstand. Maar de tweede set lieten we ze in hun spel komen. Wij maakten de bal niet af, maakten fouten, waardoor zij meer vertrouwen kregen en punten begonnen te scoren. We herpakten ons op tijd en behaalden de winst in deze set. De derde en vierde set gingen eigenlijk net zo. Alleen scoorden wij makkelijker als zij. De pass liep lekker en we hebben ook een paar prachtige aanvallen laten zien. Ook met de opslag werden er punten gehaald. De servicedruk ging prima vandaag.

Omdat Ineke op de lange latten stond hadden we voor de zekerheid Marieke gevraagd om ons te vergezellen. Zij heeft dan ook de vierde set nog een balletje kunnen slaan. Uiteindelijk dus best een leuke wedstrijd, iedereen heeft wel lekker gespeeld en er zijn weer 5 punten binnen!

Nog 5 wedstrijden te gaan...

Oh ja, voor de mensen die meeschrijven.... hierbij nog even de setstanden. 25-10 25-17 25-17 25-19

Dames 2