U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

27 september 2008

Wedstrijdverslag Jongens B


DES JB1 - Tornax JB1

Stand: 4-0

Zaterdag 27 September 2008 hebben wij een wedstrijd gespeeld tegen DES in Angerlo (in de buurt van Hummelo). Het was onze eerste wedstrijd voor dit seizoen en we hadden geen idee van het niveau van de tegenstander. We hadden hiervoor wel 1 oefenwedstrijd gespeeld tegen Jongens C van Sparta Zelhem. We moesten om kwart over tien aanwezig zijn en vertrokken toen richting Angerlo. Eenmaal na het omkleden en warm lopen kon de eerste set beginnen.

We begonnen de eerste set goed, er werd goed verdedigt en we konden ongeveer 3 keer aanvallen. En als de bal van de andere kant kwam werd die vaak opgepakt door de achterspelers. We stonden de hele wedstrijd voor en het werd 11-25
De tweede set hadden wij opslag, die ging mooi, vooral bij Jesse die toen een serie van ongeveer 10 maakte. Rien die blokte een paar keer mooi maar aan het eind kostte het nog wat punten toen we even inzakten van 11-23 naar 16-24 maar toen maakte we alsnog die laatste punt en wonnen we met 16-25.
Het begon in een keer goed in de 3e set: Ruben blokkeerde een paar keer goed, Bernd zat achter het blok en had een paar mooie ballen en Chiel zijn bovenhandse opslag ging ook goed. Deze set hadden we weer een opslag serie en maakten we 12-25.
We hadden al gewonnen maar we wouden natuurlijk ook de 4e set winnen. Dat ging in het begin goed met een paar goede verdedigings acties van Bart en Bovenhandse opslag van Bernd en Ruben die de pass na de opslag had.

We hebben dus de wedstijd gewonnen met 4-0 en dat was best wel goed, want dit was ook pas de 2e keer dat we echt met het systeem van Aanvallers en Verdedigers speelde. Dan weet je soms niet helemaal waar je moet staan en maak je wel eens fouten, maar dat ging juist heel goed.

Tobias