U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

13 maart 2010

Dames 2 van Tornax, kwam, zag en overwon in Warnsveld


Met zo langzaamaan het einde van de competitie in het vizier rest ons nog maar één opdracht: alle wedstrijden winnen met 4-0. En ja, zoals goede spelers betaamt volgen wij zo’n opdracht van onze coaches. En, we maken geen onderscheid in coaches, we doen het zowel in opdracht van Marinus als in opdracht van Hermien.

Vandaag tegen WSV was het dus weer raak. Dit keer met 25-22, 25-13, 25-10 en 25-11. Vele punten werden rechtstreeks door de opslag gemaakt. Menigmaal was het acie, acie, klap, klap, acie, acie, klap, klap. Als WSV de bal wist te passen, waren de aanvallen van hen niet zo moeilijk en wisten we ze wel te pakken. Met dan weer een goede pass van onze zijde, de set-up en menig aanval op het mid was het wederom een punt voor ons. Met name op de middenpositie hebben we vandaag vanuit onze aanvallen veel punten gescoord. Kortom mooie opslagseries, goede passes, aanvallen en niet zo veel tegenstand heeft ons vandaag weer de 5 punten opgeleverd.

Helaas moest Caroline door een peesontsteking in de schouder, naast Erna op de bank plaats nemen. We hopen dat ze de laatste wedstrijden weer mee kan ballen. Want wat is nou leuker dan aan het eind met het volledige team een mooi feestje bouwen.

Rest ons niets anders dan de opdracht te volbrengen en blijven winnen met 4-0.