U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

7 november 2009

Toernooi in warnsveld


Zaterdag 7 November hadden we een toernooi in Warnsveld. We zijn om 8.15 vertrokken, want we moesten er om negen uur zijn. Anita was onze perfecte invalcoach,omdat Evelien afwezig was.

Door de juiste aanwijzingen te geven tijdens de wedstrijden heeft het team prima gespeeld. Cas was op vakantie dus er werd gespeeld met vier personen. Het team bestaat uit Alieke, Iris ,Pjotr en Lynn. Pjotr was de koning tussen zijn harem.

De eerste wedstrijd was tegen Gemini (Borculo), kleine maar vinnige dametjes. Het was een leuke wedstrijd wat uiteindelijk Ruurlo heeft gewonnen met 4-0.

De tweede wedstrijd was tegen Dynamo(Neede). Binnen 1 minuut was het al 1-0. Deze wedstrijd hebben ze ruim gewonnen met 8-0. Dynamo had veel balverlies door de opslagen.

De derde wedstrijd was tegen WSV(Warnsveld). Het was een compleet jongensteam. De concentratie was halverwege even weg, keken de dames soms teveel naar de warnsveldse boys ? Door de juiste coaching van Anita kwam Ruurlo terug in de wedstrijd en hebben ze deze wedstrijd gewonnen met 7-2 . Tot verbazing van de tegenstanders en hun coach.

Telkens een nieuwe yell deed wonderen , samen bedachten ze deze voordat de wedstrijd begon. Natuurlijk was de grote mascotte ,de beer van Lynn ook van de partij. Pjotr trakteerde het gehele team inclusief supporters op wat lekkers.

De vierde en laatste wedstrijd tegen Vios Eefde waren ze helemaal in hun sas . Veel juiste vangmomenten en de kniebeschermers deden goed hun werk. Er werd zelf een bal samen gevangen. De opslagen gaan steeds beter en de lege plekken in het veld worden goed benut. Ze begrepen ineens wat Anita bedoelde met lege plekken in het veld !! Tijdens het volleyballen werd er zelf een ballarinadansje opgevoerd. Alles kan in de wedstrijd.

De laatste wedstrijd hebben ze met 7- 2 gewonnen.

Uiteindelijk heeft iedereen leuk en sportief volleybal gespeeld. We hebben als slot nog een groepsfotogemaakt. Iedereen was erg blij met vier overwinningen. Op de terugreis naar Ruurlo was iedereen erg rustig . Moe van het sporten.

TORNAX 6 ga zo door !!!

Annet Ribbers ,moeder van Lynn.