U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

6 februari 2010

Wedstrijden 6 februari.


Vandaag speelt Tornax 3 als eerste tegen Boemerang 6. En de tweede wedstrijd was tegen dynamo 4.

In het begin moet Tornax nog een beetje warm lopen en met name de vanggooi-ballen gaan vaak een beetje een onhandige kant op. Als ze zes punten hebben begint het wat beter te lopen maar helaas heeft de tegenstander dan al 17 punten. Aan beide kanten worden nog wat punten gescoord en de eerste set eindigt 12-24.

De tweede set zit Tornax wat beter in het spel, de ralleys duren over en weer wat langer. Soms gaat de bal wel tien keer heen en weer, het is leuk om naar te kijken. Hoewel de teams meer gelijk opgaan staat het halverwege toch 4-12. Het andere team komt nu echt op dreef en helaas is de eindstand dan ook 8-26. Er hadden meer puntjes ingezeten!!

De tweede wedstrijd is tegen Dynamo 4. Al snel staan ze mooi voor, 7-2 maar binnen de kortste keren is Dynamo ook wakker en staat het 9-11, dat is geen goed nieuws… even knipperen met de ogen en het staat 11-19. Toch spelen de meiden niet slecht en ook houden ze de moed er goed in. De eindstand in de eerste set is 17-24

Een goed begin in de tweede set, Tara serveert naar 2-0. Het gaat gelijk op naar 6-6 maar dan gaat Dynamo er weer vandoor naar 7-10. Een mooie bal net over het net van Lieke en Ilse vangt een bal die haast onmogelijk leek. Tessa serveert een bal die niet te houden is en doet dat gelijk nog een keer. 12-13! Anouk speelt een hele lastige bal over het net, helaas weten Dynamo hem te vangen…. 15-18 Anouk serveert een ace!

Het blijft spannend maar we verliezen net met 19-21. Een leuke, spannende wedstrijd!!