U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

13 februari 2010

Toernooi op 13 februari 2010 in Gorssel


Voordat Team 10, voor de eerste keer in deze samenstelling, aan hun wedstrijd tegen Gorssel 6 begon, werd eerst luidkeels de yell “Hop, hop, hop, Tornax team aan de top” geroepen.

Tijdens deze eerste wedstrijd gingen Kjell, Lars, Lisan en Eliza al meteen fanatiek van start. Na een achterstand van 1-0, via gelijkstand naar voorsprong met 2-1. Toen weer gelijkstand 2-2 en helaas haalde Gorssel 6 nèt z’n puntjes binnen waardoor Tornax met 4-2 verloor. Maar wat was dit een spannende eerste wedstrijd. Dat belooft wat voor het verdere verloop van de wedstrijd!

De tweede wedstrijd tegen D/WSV 15 was wederom een nek-aan-nek race waarbij helaas net voor de zoemer ging, verloren werd met 4-3.

Kjell, Lars, Lisan en Eliza mochten na een korte pauze wederom tegen Gorssel 6 strijden in de derde wedstrijd. Na 2-0 achterstand, scoorde Tornax maar liefst 4 keer op rij en kwam hiermee 4-2 voor te staan. Gorssel 6 liep weer met 2 puntjes in tot gelijkstand 4-4, waarna Tornax met geweldige vangballen en plaatsen van de bal met 5-4 won!

Team 10 had de smaak te pakken en won ook nog de laatste wedstrijd tegen DWS/V 15 met 4-3 en hiermee konden ze met recht afsluiten met hun yell: HOP HOP HOP, TORNAX TEAM AAN DE TOP!!!!

Groetjes van Heleen Venne