U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

13 februari 2010

Wedstrijdverslag Tornax 8


Dit wordt een spannende dag voor de meiden van Tornax 8. Want wat is het geval? De meiden spelen vandaag voor het eerst in nivo 2 én ze spelen ook nog eens voor het eerst met elkaar samen. Hoe zou dat gaan? Nou heel goed dus! Dit zijn een stel fanatieke spelers die mooi gelijk opgaan in het spel en er ook nog veel plezier in hebben.

De eerste wedstrijd was tegen Gemini. De meiden werken al best goed samen, maar soms gaan ze nog met z’n tweeen op de bal af. Loïs zorgt voor veel tempo in het spel, en Lize laat geen bal glippen ze is een hele zekere vangster. De wedstrijd wordt gewonnen met 7-3.

Volgende potje tegen Dynamo. De meiden krijgen er steeds meer zin en vertrouwen in. Betteke vangt de ballen ook als ze achter haar terecht komen, Ayla kijkt heel goed om zich heen en let op of iedereen op zijn plek staat, Tess heeft een geweldige opslag. Je snapt het al, dat wordt weer een overwinning en wel met 7-0.

Maar dan de laatste wedstrijd tegen WSV. Oei, die zijn echt al een stuk groter. De meiden staan hun mannetje en houden het tot op het laatste heel spannend. Ze weten een gelijkspel van 2-2 te maken.

Complimenten voor alle meiden van Tornax 8!