U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

20 maart 2010

Dames 2 op tijd wakker


Tornax D2 – Favorita D4

Zo. Dat was me de wedstrijd wel weer. Vandaag hebben we onze vechtlust weer weten te vertonen: de power die ons opnieuw naar een overwinning heeft gebracht. Toch liep het niet van een leien dakje, integendeel zelfs! We begonnen de wedstrijd ontzettend slecht. Of het de zenuwen waren durf ik niet te zeggen, maar een ieder van ons maakte slordige fouten. Na een kwartiertje was de set al beslist: de winst ging naar Favorita, met een stand van 6-25.

Dit was niet echt het scenario wat we voor ogen hadden! Toch lieten we de kop niet hangen en probeerden het de tweede set opnieuw. Direct was een duidelijke verbetering te zien, al was het spel nog steeds niet optimaal. We misten de rust in het spelletje en maakten hierdoor onnodige missers. Al was de winst met 22-25 voor de tegenpartij, de stand liet blijken dat het niet zo gemakkelijk was gegaan als in de eerste set. Bij het aanbreken van de derde set werden we wakker geschud en wisten dat deze set zeker voor ons moest zijn, wilden we nog kans maken. We pepten elkaar goed op en wisten eindelijk ons eigen ding te doen. Het werd een nek-aan-nekrace, die we op het nippertje wisten te winnen. Yes, de set was voor ons. Met 26-24 waren we back in the game.

Tijd voor set nummer vier. We speelden lekker, hadden goede opslagseries en de mooie aanvallen zoals we ze gewend zijn. Tornax overheerste, Favorita verdween naar de achtergrond. De winst was voor ons, met 25-16.

2-2; tijd voor de laatste, allesbeslissende set. We waren in the winning mood en sloegen ze de ballen werkelijk om de oren. Op de helft van de set hadden we al een ruime voorsprong te pakken, die we door wisten te zetten tot het einde. We wisten de winst te pakken met 15-09. Met 3-2 konden we na een spannende vijfsetter het strijdtoneel verlaten, waar we hebben toch nog hebben laten zien dat we niet voor niets de koplopers zijn!