U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

22 maart 2010

WK-Pool


Beste volleybalvrienden,

Nu het einde van de competitie al weer in zicht is vraag je je misschien af “en wat moet ik dan gaan doen”? Nu is er dit jaar weer een WK-voetbal. Nee, het is niet de bedoeling dat je hier aan gaat meedoen. Maar, om dit toernooi nog spannender te maken, kan er een Tornax WK-pool gemaakt worden. Je kun meedoen aan deze pool door je via de website van Tornax in te schrijven. Prijzen zijn er niet, het gaat puur om de eer. Omdat het bouwen van zo’n WK-pool nogal wat werk is wil ik graag weten of er animo voor is.

Het is de bedoeling dat er een Pool komt voor de hele vereniging. Dus senioren, junioren, mini’s, recreanten en zelf fans kunnen meedoen. Iedereen kan meedoen. Hoe meer deelnemers hoe leuker dat het wordt. Bij de opgave moet je dan aangeven in welk team je zit. Op die manier kun je dan ook zien wie er het beste is van je team.

Mochten jullie dit een leuk idee vinden laat dan even een reactie achter in het . Je kunt natuurlijk ook reclame maken binnen de vereniging, bij vrienden en familie.

Ik wacht in spanning af.

Leendert, webmaster Tornax.