U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

22 maart 2010

Bestel nu kaarten voor de bekerfinale


De Bekerfinalisten van 2010 zijn bekend. Net als vorig jaar heeft bij de vrouwen Dros/Alterno de bekerfinale weten te bereiken. Dit is een knappe prestatie van het jonge team van coach Matt van Wezel. In de competitie werd de kampioenspoule net niet gehaald, maar ondanks dat is het behalen van de bekerfinale een mooie manier om het seizoen in stijl af te sluiten. Tegenstander in de finale is weinig verrassend.

Het Amstelveense TVC wacht in het Topsportcentrum in Almere. De nieuwe fusieclub die ontstond na het samengaan van Martinus en AMVJ van coach Chris Gonzalez beschikt over een groot aantal topspeelsters met een mooie toekomst voor zich. TVC is dan ook in deze wedstrijd de favoriet maar het zal geen verassing zijn dat DROS/Alterno voor iedere kans zal knokken en zijn huid duur zal verkopen. Het beloofd dan ook een mooie strijd te worden tussen deze twee teams. Bij de heren gaat de strijd tussen SV Dynamo en Landstede volleybal. SV Dynamo is qua stand op de ranglijst de favoriet, daar SV Dynamo de kampioenspoule gehaald heeft en Landstede veroordeeld is tot het spelen van de degradatiepoule. Ook is SV Dynamo de regerend bekerkampioen, maar heeft het team wel een aantal wisselingen doorgevoerd ten opzichte van vorig seizoen. Daar zijn echter een aantal zeer jonge maar talentvolle spelers voor in de plaats gekomen. Ook bij Landstede Volleybal is er een geprobeerd een balans te vinden tussen ervaring en jonge talenten. Het beloofd dan ook een spannende wedstrijd te worden tussen twee teams die met het mes tussen de tanden zullen strijden voor de eerste prijs van het seizoen.

Kom nu uw favoriete team aanmoedigen in het topsportcentrum in Almere. Kaarten zijn nu te bestellen op www.volleybal.nl/kaarten