U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

10 april 2010

Toernooi in Neede


Vol goede moed zijn we vanochtend vertrokken naar Neede voor ons laatste toernooi van dit seizoen. Zouden we vandaag nog kampioen kunnen worden!? In punten staan we gelijk met Boemerang 6. Alleen onze setsaldo is iets minder.

Onze eerste wedstrijd tegen K/Gemini 3 gaat goed. We winnen beide sets. De setstanden zijn 27-10 en 17-11. Snel even zien wat Boemerang heeft gedaan. Helaas ook gewonnen. Nu komt het op de laatste wedstrijd aan. K/Gemini 4 is onze tegenstander. Ook deze wedstrijd winnen we overtuigend met de setstanden 27-14 en 29-11. Omdat Boemerang haar laatste wedstrijd ook met klinkende cijfers wint, eindigen we beide qua punten allebei op de 1e plaats. Alleen de setsaldo’s zijn in het voordeel van Boemerang. Zij worden dus kampioen. Wij zijn een goede tweede en dat is een knappe prestatie waar we met zijn allen heel trots op zijn!

 

Nu nog trainen tot het einde van dit seizoen tot aan de jaarlijkse afsluiting. We hebben dit seizoen met zijn allen veel geleerd en zijn met sprongen vooruitgegaan. Wij bedanken hiervoor onze coach Hans en iedereen die hierbij ook heeft geholpen!