U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

10 april 2010

Kampioen Jongens B verpulverd Wivoc


Den Laatste Wedstrijd Der Seizoen

Tornax JB1 Walst door naar het kampioenschap

Tornax Jongens B1 - Wivoc Jongens B1

4-0

Na een succesvolle competitie gespeeld te hebben, waarin we maar 1 wedstrijd verloren hebben, maar toch onze zakkers en steigers hadden, hadden we de laatste (kampioens) wedstrijd tegen Wivoc, het team waarvan we de vorige keer (eerste wedstrijd) verloren hadden. Maar toch, hadden we goede moed, en het enige wat we moesten doen was winnen, met minstens 3-2. Dit wou niet zeggen dat wij niet voor de volle winst gingen, sterker nog, we gingen “Er overheen walzen”. Met dit gezegd, zal ook ik, net als mijn goed gewaardeerde collega's, hier een vergelijking op stellen, en daar naar verwijzen in dit verslag.

Wij zijn dus kampioen geworden door deze geweldige wedstrijd te spelen, tijdens de 3e set, toen we die binnengehaald hadden, hebben we een klein fuifje op het veld gehouden, en was het definitief, dat wij, en niet wivoc (want zij liepen het hele seizoen heel dicht achter ons), kampioen waren. Aangezien we te “feestig” waren, zijn we echter wel vergeten het wedstrijd formulier aan de redacteur te geven, waardoor ik niet meer weet dan de setstanden, en mijn eigen geheugen. Wij zijn eigenlijk net als de jaargetijden, als de winter: koud en stilstaan, als de lente, we blijven groeien, als de zomer, het is soms een genot om te kijken, en als de herfst, nog nagenieten van het goede.

Dan nu over naar de wedstrijd, in de eerste set lieten we meteen zien wat we dit seizoen geleerd hadden, en speelden we goed geconcentreerd. Het werd dan ook een mooie 25-15. Als de zomer zou ik bijna zeggen.

Maar na de zomer komt de herfst, en werd het wel een hele spannende set, maar uiteindelijk, hebben we toch nog even met 26-24 gewonnen.

Gelukkig komt bij “The B-Team” geen winter meer aan de pas, sterker nog, we speelden nog sterker dan de zomer, een soort lente, we groeide zo hard, dat het 25-08 werd, en wij dus KAMPIOEN! waren.

Maar als je niet aan een winter doet, en toch 4 sets speelt, moet iets weer terug komen, en laat dat de herfst zijn, aangezien het eigenlijk niet meer uitmaakte wat we deden, was de concentratie matig, maar dat mag als verse kampioen! Maar wie zijn wij om niet voor onze eigen eer, en die van Tornax, nog door te walzen, naar de 4-0, en dat deden we, met weliswaar 25-20, maar daar gaat het niet meer om.

Aan het eind van de wedstrijd kwam onze competitie leider van de Nevobo, en overhandigde ons de beker, en de nodige felicitaties. Gevolgd door Ineke Nijen Es en Marco Brokking, die ons bloemen vanuit Tornax overhandigde. En, niet te vergeten, daarna naar de kantine om taart te nuttigen verschaft door onze trouwe trainer Hans, en een drankje van onze trouwe coach JAN. Om vervolgens de wedstrijd van Heren 2 te gaan kijken.

Sholem,

Tobias