U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

17 april 2010

Tornax mini 1 laat punten liggen.


Op donderdagavond 15 april 2010 ging Tornax mini 1 voor hun laatste wedstrijd naar Dynamo uit Neede. Een bijzondere speeldag in verband met een gymweekend van drie spelers van ons team. Het duurde even voordat onze spelers op gang kwamen maar daarna was het ook erop en erover.

We werden in Neede met open armen ontvangen. We waren dus eerder aanwezig dan onze gastheren …… O nee, gastvrouwen. Terwijl wij ons lekker warmliepen en warm speelden kwamen de dames één voor één binnendruppelen.

Toen we eindelijk konden beginnen was het geen gelijk opgaande strijd want het ene moment was Tornax beter en het volgende moment kwam Dynamo weer langzij. Jammer genoeg was er zo’n goede periode van Dynamo aan het eind van de eerste set. Hierdoor verloren wij de eerste set met 25-22. In de tweede set gingen we eerst niet zo best, daarna super. We stonden een eind voor en eigenlijk kon er niets meer gebeuren. Maar toen stonden wij stil en kwam Dynamo nog verrassend langzij. Bij de 23 was een echte strijd te zien. Ook deze keer was het laatste punt voor Dynamo. Zij wonnen met 28-26.

Toen was het over en uit voor Dynamo. Zij volleybalden nog gelijk op tot de 13 punten. Toen konden wij eindelijk de turbo inzetten en wonnen wij deze set eigenlijk nog gemakkelijk met 18-25. Ook de vierde set was een opslag festijn van onze kant. Er werd hard geknokt voor de punten maar Dynamo wilde niet meer meedoen. Wij wonnen deze set met 9-25. Een puntenverdeling van 2-2 maar een setpuntenverdeling van 80-98 lijkt het spannender dan het was. Wij gingen weg met het gevoel dat er meer in had gezeten.

Tornax 1 eindigt hiermee op de derde plaats in de competitie. Een goede prestatie die weer vertrouwen geeft in de jeugd van onze vereniging. Zit er misschien nog een vervolg in???