U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

18 april 2010

KAMPIOENEN KAMPIOENEN OLÉ OLÉ OLÉ!!


Zaterdag 17 april moest de dag van het kampioenschap worden. Helaas konden we het bij de laatste thuis wedstrijd nog niet vieren, want tot de laatste wedstrijd was het nog niet beslist. In Aalten bij BOVO moesten we nog even laten zien wat we konden.

Het voltallige team en onze vaste invalster Marieke waren deze dag aanwezig!

Een grote groep meegekomen fans vanuit Ruurlo namen een groot deel van de tribune in beslag. Nu mocht het toch niet meer mis gaan.
Relatief ontspannen begonnen we aan deze wedstrijd. De coach (Hermien) en trainer (Marinus) hadden het er maar druk mee om alle wissels te regelen, want op zo’n dag moet toch iedereen leuk gespeeld kunnen hebben. Gelukkig liet de wedstrijd het ook toe om iedereen meerdere keren in te zetten. Want met een duidelijk 4-0 op het scorebord konden we ons feestje vieren. Met setstanden: 14-25, 16-25, 6-25 en 14-25 wisten we aardig de tegenstanders in te pakken.

Na de derde gewonnen set wisten we het zeker het kampioenschap hadden we in de zak. Even een vreugdedansje was op zijn plaats. Toch moest ook de laatste set nog gewonnen worden, maar daar hadden we weinig moeite meer mee. Bij het laatste punt ging dan ook een luid gejuich op en hebben we even laten horen dat wij de kampioenen waren! In het veld werd de beker van de NeVoBo overhandigd aan onze aanvoerdster Daniëlle. De meegekomen fans waren de gehele wedstrijd in opperste spanning, maar na de wedstrijd werden we door iedereen gefeliciteerd en werden er bloemen overhandigd. Een vreugde duik richting het publiek was op zijn plaats.

Ook BOVO had voor ons allen een roos. Een heuse gouden plak kregen we om onze nek waarna we een mooie teamfoto hebben gemaakt.

Aansluitend hebben we met z’n allen genoten van een overheerlijke taart, verzorgd door onze ‘bakker’ Annemarie en werd er champagne geschonken.
Terug in Ruurlo hebben we bij de Tapperij heerlijk gegeten met elkaar. Onze kleinste fan kwam nog even langs om te feliciteren en zijn mooie oranje Tornax polo te showen. De meegebrachte banaantjes waren aan het eind van de avond helemaal op. Het ging erin als borrelnootjes.

Tijdens het eten werden Daniëlle en Hermien verwend met een Etos bon, omdat we erg blij zijn met hun grote inzet dit seizoen. Bedankt nogmaals daarvoor. Na het eten schoven een aantal partners aan om het feestje verder te vieren. Het bleef nog lang onrustig in de Tapperij.

Namens dames 2 iedereen enorm bedankt voor de belangstelling en aanmoediging!

Op naar de tweede klasse volgend seizoen.

Bekijk hier de foto's.

Erna Leunk