U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

25 mei 2010

Regiokampioenschappen


Bijzondere ervaringen zijn leuk om speciale aandacht aan te geven. Hieronder tekenden wij de verslagen en belefenissen op van de vijf spelers van het miniteam dat bij de regiokampioenschappen een tweede plaats haalde bij niveau 5.

Regiokampioenschappen volgens:

Zoë, Lara en Daniek (eerste poulewedstrijd):

We zaten in de auto en we luisterden leuke muziek zoals: Mega Mindy, het fluisterlied van kabouter Plop en tot slot Snuffie Bunnie.

We zweefden als Mega Mindy door het veld en dus wonnen we met 3-0 van BUVO.

Het was een spannende strijd, we gingen als een speerdoor set 1 en 2 (25-14 en 25-15), maar over de derde set dachten we iets te makkelijk, maar wonnen deze toch met 25-18!

Esli en Bjorn ( tweede poulewedstrijd):

De eerste set ging super! We gingen als een sneltrein van start! We speelden bijna alle rallies in 3 keer. De tweede set kwam de tegenstander goed terug, maar wij waren toch ietsjes beter, 25-22. De derde set gingen we weer als de sneltrein uit de eerste set, 25-11.

Esli (derde poulewedstrijd):

Dit was de laatste wedstrijd voor de tweede ronde. We dachten: als we nou denken dat de tegenstander goed is, dan doen we extra goed ons best en winnen we wel. Dat hebben we toen gedaan en weer gewonnen met 3-0 (25-21 25-10 en 25-15) de tegenstander was HAVOC 6. Het was een leuke wedstrijd