U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

18 september 2010

Verslag TORNAX 3 niveau 4


Wedstrijd 1: De 1e wedstrijd ging best goed. In het begin deden we het heel goed en stonden we gelijk, daarna hebben ze ons in gehaald. Het was een mooie strijd. Helaas hebben we verloren met 30-25, bijna gelijk dus!

Wedstrijd 2: in het begin ging het niet zo goed, we stonden dik achter. Even later hadden we bijna gewonnen. Het stond 24-24, gelijk spel dus. We gingen er al van uit dat we zouden winnen. Toch hebben ze ons in gehaald. Het werd 26-24 voor de tegenstander.

Wedstrijd 3: in deze wedstrijd ging het heel goed. Het was een tegenstander met veel kleinere kinderen in het team. We speelden goed samen, het werd 31-23 voor TORNAX

Wedstrijd 4: dit was een moeilijke tegen stander. In het begin stonden we dik voor. Daarna ging het minder goed. De tegenstander heeft ons ingehaald met 24-13!

Wedstrijd 5: in deze wedstrijd ging het best goed, we speelden goed samen. Uiteindelijk hebben we toch verloren met 20-26. Wedstrijd 6: deze wedstrijd was heel makkelijk. Het ging supergoed, voorral de teamwork. We hebben dik gewonnen met 26-14 voor TORNAX.

Van Anne Buunk