U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

18 september 2010

Indelingstoernooi 18 september team 1 (niveau 6)


Na een lange zomervakantie en al weer enkele trainingen, was het vandaag dan weer zover: het eerste toernooi. We speelden voor het eerst met dit team: Zoë Pompe, Linet Rooks, Lara Schepers, Nicky Span en Daniek Wesselink.

De eerste wedstrijd moesten we weer even wennen aan elkaar en aan de tegenstander en kwamen even op achterstand, maar de meiden zetten dit al snel recht. De wedstrijd werd met overtuiging gewonnen, 25-15!

De tweede wedstrijdmochten we tegen Boemerang 2 en keken al snel tegen een achterstand van 6 punten aan, maar ook hier schrokken we niet van. Nadat we dit rechtgezet hadden, stond er de eindstand van 25-10 in ons voordeel.

Ook de derde wedstrijd werd vrij simpel gewonnen; 25-8 tegen Dash1.

De vierde wedstrijd moesten we tegen medekoploper tot dan toe Tornado1. We moesten er stevig tegen aan, maar dat deden ze ook! Na een spannende wedstrijd werd deze ook gewonnen met 25-21 en kon de hoogste poule indeling eigenlijk niet meer misgaan.

De laatste wedstrijd wilden we natuurlijk ook graag winnen en we gingen er helemaal voor. We konden elkaar steeds beter vinden en ook de opslag liep erg goed. Ook de laatste wedstrijd werd gewonnen, met 25-9.

Zoals je hier hebt kunnen lezen, zijn we dus eerste geworden en het nieuwe seizoen dus erg goed begonnen. Ook omdat we als nieuw team even aan elkaar moesten wennen, kunnen we het nieuwe seizoen dus met vertrouwen tegemoet zien.

Mark Wesselink