U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

26 september 2010

Meisjes A2 haalt 5 punten op in Varsseveld


Na een goede voorbereiding op het nieuwe seizoen stond vandaag de eerste competitiewedstrijd op het programma. Een uitwedstrijd tegen de meisjes A van VCV Varsseveld. We waren snel weer thuis.

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen is niets aan het toeval overgelaten. We oefenden op een doordeweekse dag begin september tegen de Jongens A van Tornax. En tot ieders verrassing werden de jongens aan de zegekar gebonden.

Vorige week stond een oefenwedstrijd tegen het gepromoveerde Dames 2 op de agenda. Ondanks een verlies was de coach meer dan tevreden. De meisjes speelden een goede pot en hadden op zijn minst een setje mee moeten pakken.

Maar goed, vandaag begon het echte werk. De wedstrijd begon om 12 uur vanmiddag. En voordat we het wisten zaten we al weer in de auto op weg naar Ruurlo. 4-0 in no time en een tegenstander die het ons niet moeilijk kon maken. Dat deden we zelf in de eerste set nog wel even door mee te gaan in het tempo van de tegenstander, maar in de 2e,3e en 4e set deden we ons werk naar behoren.

En eerlijk is eerlijk, veel meer valt er over deze wedstrijd niet te schrijven. Oh ja, voordat ik het vergeet, we spelen volgende week thuis tegen ...... de meisjes A van VCV Varsseveld.