U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

2 oktober 2010

Dames 1 blijft scoren


02-10-2010 Tornax - Reflex 4-0

Zo, alweer de 3de wedstrijd van de dames 1, nu een thuiswedstrijd, en de komende wedstrijden, 3x thuis en wel op 9 en 30 oktober en op 13 november... maar nu een verslag van de 2de oktober..

Vooraf wisten we dat er gebak zou zijn na de wedstrijd, van Lise, die was jarig geweest, dus een goed begin....
Beginnen met een Warming Up, inspelen en daarna inslaan begon de wedstrijd, alvorens een inzicht gekregen wie en wat er tegenover ons stond, hadden we een idee gekregen van de tegenstanders.

1 ste set, 25-16, dat ging relatief makkelijk, er werd lekker ontspannen gespeeld, en goed punten afgemaakt, zo ook de de 2de set 25-17, ongewijzigd begonnen als de 2 de set, met Marieke als wissel, die halverwege de 2de set ingebracht voor Lise, bleek een goede wissel, iedereen was weer scherp....vol goede moed begonnen we aan de 3de set, 25-09. Dat was een zeer snelle set, alles ging nagenoeg, "uit t boekje", die was snel binnen, dus op naar de 4de set, 25-22, misschien vanwege de voorgaande 3 setjes, te gemakkelijk opgepakt en begonnen aan de 4de set, werd niet alleen Reflex 2 onze tegenstander maar ook wijzelf speelden te geforceerd, we maakten teveel foutjes, en maakten bepaalde aanvallen te lief of te moeilijk af, het moet wel gezegd worden, dat Danielle en Annelies er niet bij waren, vanwege andere zaken, maar dit gemis mag eigenlijk niet de oorzaak zijn, van zo'n 4 de set, en dat was t ook niet volgens mij..de scherpte was er even uit, maar na 2 Time-outs, en een wissel bij 23-21, Lisan erin voor Marieke, (want een Time-Out kon niet meer) waren we weer de sterkere voor Reflex 2, en konden de we volle 5 punten thuis bijschrijven bij ons totaal. Ik moet wel zeggen, dat in de 3de set, een portie bitterballen als beloning stond, als we de tegenstander onder de 10 konden houden, en dat ook gold voor de 4 de set...dus de dames 1 en ik genoten zowel van de gebak van Lise en van de bitterballen...tot zover het verslag van dames 1...

Ik zie u allen graag terug in de sporthal Rikkenhage in Ruurlo, bij de komende thuiswedstrijden van dames 1, die beginnen om 16:00.

Groet van Coach Jan GeerdinkĀ