U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

3 oktober 2010

Meisjes A2 doet haar plicht


Vorige week konden we 5 punten mee terugnemen naar Ruurlo. En afgelopen zaterdag stond een wedstrijd op het programma tegen dezelfde tegenstander als vorige week (leuk gedaan van de competitieleider !)

 

 

Naar aanleiding van de wedstrijd van vorige week waren een aantal doelen geformuleerd voor deze wedstrijd. 1 ervan was dat de tegenstander niet meer dan 10 punten per set mocht maken.

De eerste set lukte dit net niet. We verspeelden teveel punten met onze opslag, waarvan er 7 direct een punt opleverde voor de tegenstander. De tweede set ging dit beter en kwam de tegenstander niet bij de 10 punten. In de derde set kon je goed zien wat er gebeurt als je zelf weinig fouten maakt. De tegenstander kwam er niet aan te pas en de teller stond stil bij 25-4.

Over de laatste set zullen we het maar niet hebben. Ondanks slecht spel wonnen we met 25-20. En dus wederom een 4-0 en 5 punten erbij.

Over het verdere verloop van de competitie kunnen we kort zijn. Er zijn tot nu toe alleen nog maar 4-0 uitslagen te noteren met als gevolg dat er drie ploegen zijn met 10 punten en 3 met 0. De eerstvolgende wedstrijd is daarom gelijk een belangrijke. We moeten tegen Gendringen en die ploeg heeft de eerste twee wedstrijden ook met 4-0 gewonnen. Met anderen woorden: een leuke pot in het vooruitschiet.