U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

2 oktober 2010

mini's tornax team 7


Zaterdag 2 oktober was het dan zover. Ons eerste toernooi van dit seizoen en wel in Laren.

Voor veel kinderen was het ook echt de eerste keer dat er een toernooi gespeeld werd.

Na de zomervakantie hebben we veel nieuwe leden binnen gekregen die in niveau 1 of 2 konden deelnemen aan dit toernooi.

Om 8.15 uur stond team 7 al klaar voor vertrek. De kinderen schreven het volgende stukje:

We moesten al om kwart over 8 bij de sporthal zijn, dus we konden niet uitslapen. De eerste wedstrijd speelden we tegen WSV, die ging wel lekker. We hadden ook nog eens gewonnen. De uitslag was 4-1.

De tweede wedstrijd was ook wel leuk, maar die hadden we niet gewonnen. We moesten tegen het jongensteam van Dash. Ze speelden heel snel, maar we verloren net met 4-2.

En zodadelijk moeten we tegen Tornado Laren en we gaan echt weer winnen.

Dit is ook gelukt met een 4-1 konden we goed winnen van ze. Deze meisjes waren ook nog niet zo goed.

Na de wedstrijdjes heeft de vader van Loïs ons op de foto gezet.

Later op de ochtend speelden team 5, 6, 8 en 9. Wisselend in niveau 1, 2 of 3. De verslagen van deze teams kunt u verder op lezen.

Wat ik zelf heb gezien deze dag is dat onze teams leuk meedraaien in het niveau van de regio.

In niveau 1 waren we heel druk met gooien en vangen, maar het doordraaien erbij is toch wel lastig. Daar gaan we dan ook zeker weer mee aan het werk op de trainingen.

In niveau 2 gaat de opslag bij de gevorderde groep al heel goed, maar bij de beginners was hij nog heel wisselend. Niet zo gek als je voor het eerst in niveau 2 mag spelen.

Wat we allemaal heel moeilijk vinden is het achteruit verplaatsen. Ballen die heel goed door de tegenpartij in de hoeken gegooid werden wisten we moeilijk te vangen.

In niveau 3 viel het me op dat wanneer de concentratie er was, de pass heel goed gegeven werd. Soms is het in dit team iets te gezellig, waardoor we slordig worden in het spel. Genoeg oefenstof dus voor de trainingen.

Als trainer van deze grote groep ben ik zeker niet ontevreden over het resultaat van deze dag. De einduitslag is op dit moment nog niet bekend, maar als we die weten zullen we die ook op de site plaatsen.

Alle coaches en begeleiders van deze dag wil ik bij deze hartelijk bedanken voor de inzet en voor de kinderen een dikke pluim voor jullie prestaties.

Erna Leunk-Beeftink