U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

16 oktober 2010

Meisje A2 wint ook van Blok '71


Ja, U leest het goed. Ook de meiden van A2 moesten een wedstrijd ballen tegen Blok '71 uit Gendringen. Vorige week speelde A1 tegen Blok A2, Gisteren was het andersom. Tornax A2 tegen de A1 van Blok '71.

Met wat omwegen (wegopbrekingen) leidde de TomTom ons naar Gendringen. En de sporthal aldaar is niet gemakkelijk te vinden. Dit komt omdat de sporthal ligt op het industrieterrein tussen Gendringen en Ulft. Na een kleine zoektocht vroegen we een toevallige passant (met hond) waar we de sporthal konden vinden. Hij keek ons even aan en zei alleen maar :''Dooaaaah!!''. We hebben dit snel even vertaald en het bleek daar te zijn en daar was 50 meter verder (ok dan!).

Op papier was de wedstrijd wel aardig. Blok had immers ook al aardig wat punten verzameld. De eerste set bleek dit ook. We namen een voorsprong die opliep tot 20-11. Maar toen kwam er een opslagkanon aan Gendringse kant aan de beurt en die sloeg ze direct terug tot 20-21. Met goed spel, een flinke geluksbal (tegen het net aan en net erover) wisten we deze set op het nippertje te pakken.

Tussen de eerste en de tweede set in hebben we het strijdplan nog een keer goed doorgenomen en er bij de meiden op gehamerd dat er kansen lagen achter het blok en dat we de ballen dus beter moesten 'wegleggen'.

En eerlijk is eerlijk: Dit hebben ze in de volgende sets voortreffelijk gedaan! De meisjes van Blok zijn er niet meer aan te pas gekomen. Het 'Blok' werd soms op meesterlijke wijze omzeild en binnen no time zaten we in de kleedkamer met een 4-0 op het bord. Goed gespeeld, 5 punten in de pocket en op weg naar de eerste plaats in de ranglijst.

We maken ons op voor de wedstrijden tegen Grol A1, op papier de enig overgebleven concurrent voor het kampioenschap.

Een tevreden coach