U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

21 oktober 2010

Mini's 3 op dreef


Zaterdag 9 oktober in Eibergen.

Het team bestaat uit Anouk Lettink, Amber Wopereis,Nathalie Schepers, Anne Buunk,Carmen Vreman, Lise Brouwer

Tornax III -Avanti II

Na een beetje een aarzelende start, we moesten nog even wakker worden, gingen we als een speer. Tegen de goede serve van de dames kon de tegenpartij niet op. Vooral Nathalie had een zeer mooie serve. Na de eerste set was het 28-22 voor ons!
Het samenspel was echt fantastisch. Ook de wissels aan de kant en onze coach waren dolenthousiast. We deden bij elke punt die we binnenhaalden een zeer swingend dansje. Natuurlijk met bijbehorende yell. Uiteindelijk wonnen we de eerste wedstrijd met 32-20!

Boemerang IV-Tornax III

Deze wedstrijd moesten we meteen daarna spelen, dus zonder een kleine pauze te hebben gehad. Desondanks zetten we samen de schouder eronder en gingen erweer voor.Het resultaat was er naar. De eerste set werd gewonnen met 27-18.

De tweede set werd het iets moeilijker, doordat de tegenstanders sterk terugvochten. Het werd nog even hartstikke spannend en we eindigden na de tweede set met 24-24. Uiteindelijk een superresultaat! De eerste wedstrijd voor verschillende meiden van ons team en dan zo thuiskomen. Geweldig toch?