U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

30 oktober 2010

Weer verlies Tornax jongens A


De stemming zat er weer lekker in en dat was te horen in de kleedkamer.

Jammer genoeg komt deze triomfantelijke sfeer nooit verder dan de kleedkamerdeur.
Vol goede moed begonnen wij met deze 1ste set en dat gevoel werd al snel de grond ingeboord toen de eerste time out bij een stand van 0 – 7 werd aangevraagd. Na deze domper herstelde we weer goed, punten werden gepakt door een paar goede aanvallen.

Maar Orion sloeg weer terug en met een stand van 15 — 22 werd de 2de time out aangevraagd geen verschil in punten vergeleken met de 1ste time out. Deze set werd verloren met 18 — 25.

Na wat harde maar toch zoals altijd leerzamen woorden van Jan gingen we weer verder. De tweede set ging ( puur op mijn gevoel, dit hoeft niet overeen te komen met de werklijkheid ) beter als de 2de set qua instelling, techniek en entousiastme, maar het resultaat viel een beetje tegen, de set eindigde in een 16 — 25.

De derde set hielden we het entousiasme vast maar er werden te veel persoonlijke fouten gemaakt. Dit leidde tot onrust in het team en pakte niet goed uit. Ook wederom deze set werd verloren met 15 — 25.

De laatste set was het beste van allemaal en misschien wel die we tot nu toe gespeeld hebben. Dit kwam waarschijnlijk door weer bemoedigende woorden van Jan. Er werden nogsteeds veel individuele fouten gemaakt maar in deze set stond er echt een team te spelen. Jammer genoeg werd ook deze set verloren met 19 — 25.

Onne Jelier.