U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

30 oktober 2010

Meisjes A nog steeds de maximale score !


Eindelijk weer eens een thuiswedstrijd voor meisjes A2. We speelden gisteren in onze hal tegen de meisjes A1 van Blok '71. U weet wel, die ploeg uit Gendringen met de niet te vinden sporthal. Ofwel de nummer 1 (Tornax) tegen de nummer 3 (Blok).

De eerste twee sets waren eigenlijk net iets te spannend. We speelden niet geweldig, maar wisten in beide sets aan de goede kant van de score te blijven. Blok bleef steeds tot een punt of 17-18 goed bij, maar in beide sets trokken we daarna gedecideerd de set naar ons toe.

In set 3 begonnen we pas echt te spelen en met name met het zelf maken van de punten. Een goede opslagdruk zorgde voor veel problemen bij Blok en als er dan ballen over het net terug kwamen dan speelden we het erg goed uit. Goede aanvallen afgewisseld met bekeken prikballen. De tegenstander kwam er totaal niet aan te pas. In set 4 van hetzelfde laken een pak. Goed gespeeld, snel afstand genomen en de voorsprong uitgebouwd naar een 25-14 eindstand.

We hebben na de wedstrijd van gisteren nog steeds de optimale score. 5 gespeeld, 20 sets voor en 0 tegen! Maar we moeten nog 2 keer tegen de nummer 2: de meisjes A van Grol. En volgende week is het zover: de eerste clash tussen de twee absoluut beste teams uit de competitie. De beslissing in de competitie nadert.