U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

30 oktober 2010

Meisjes A1 wint van WSV


Afgelopen zaterdag speelden wij in Ruurlo tegen WSV. Lynn kwam ons vanuit de A2 versterken.

De eerste set begonnen we wat moeizaam. We verloren vaak de opslag, wat hier toch wel voor punten kon zorgen. Ook vielen er ballen onnodig op de grond, doordat we niet riepen als wij voor de bal gingen of omdat we niet met de bal meeliepen bij twijfel uit of niet uit? We wonnen de eerste set met 25-19.

Nu de eerste stap was gezet begonnen wij aan de 2de set. De 2de set verliep eigenlijk net als de eerste set. Nog steeds gingen opslagen fout en de pass kwam lang niet altijd bij de rechtsvoor. De gaten wisten we achterin wel te vinden, jammer dat de bal soms net buiten het veld viel in plaats van binnen. De 2de set hebben we ook gewonnen met 25-21.

Met al 2 sets op zak en dus al dicht bij een overwinning speelden wij de 3de set. De tegenstander zakte wat in, wij speelden goed door en wonnen met 25-14. Nu de overwinning er toch is, is er geen zin meer voor beschrijving van set 4. Deze hebben wij gewonnen met 25-17. Lynn bedankt voor het meespelen!

Deze wedstrijd is de 4de die wij hebben gewonnen met 4-0, wij hebben nog 3 wedstrijden te gaan. De volgende wedstrijd, over een paar weken, is wederom thuis tegen Labyellov op 28 november.

Groeten van meisjes A1