U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

29 november 2008

Wedstrijdverslag Meisjes A


Tornax – Reflex

Stand: 3-1

Anders dan anders, wat is er dan anders hoor ik u al denken (ja, ja die grijze massa in uw hoofd kraakt behoorlijk). Nou, het is het feit dat er vrouwelijke charmes aan te pas moesten komen om het schrijven van het wedstrijd verslag uit te besteden(omdat de dames zelf daar te lui voor waren denk ik). En dan wel aan mij, ik, PP, Pr-chef van Tornax Heren 2. Waarom ik?
Feit was wel dat ik er vanmiddag bij was. Dat was verder ook behoorlijk merkbaar, heb van me laten horen, samen met Heren 2 opperbuffel Tommy. Ik heb de wedstrijd dus helemaal mee mogen maken. En nu zal ik daar uit een (hopelijk) zo objectief mogelijk oogopzicht een verslag over gaan schrijven.
De eerste set heb ik deels gemist. Dit omdat ik in de kantine zat te genieten van mijn ice tea, tosti, en patat. Maar blijkbaar ging het wel redelijk, nu ik de stand zie, wat op het papiertje geschreven staat, wat ik nu uit mijn achterzak haal. 25-12 staat der. Ja dat is leuk om mee te beginnen.
In de 2e set kwam ons Meisjes A team wederom op voorsprong. Dat bleef voor het grootste deel van de set zo. Totdat de punten in de 20 liepen. Toen werden ze ineens zenuwachtig. Iets wat ik wel vaker zie bij deze dames. Jammer, heel jammer bleek het te zijn. hoe hard er ook aangemoedigd werd van de tribune (afdeling mentale ondersteuning). Het mocht niet deren. Op het laatste moment werd de set aan reflex gegeven. 23-25.
Nou zie ik ook wedstrijden van Meisjes A waar het collectief klote is. Vandaag echter, was het zo nu en dan behoorlijk goed volleybal wat de dames lieten zien. Zo nu en dan een dipje met een paar foutjes. Maar kleinigheidjes houd je toch. Heb je wat om aan te werken. Deze set ging het gewoon gelijk op. De dames van reflex lieten ook zien dat ook zij wel konden volleyballen. De set eindigde in een kleine thriller. Niet goed voor je bloeddruk zoals Ruud het omschreef. Het was in de slotfase steeds stuivertje wisselen. De set eindigde uiteindelijk in 26-24, tot vreugde van de afdeling mentale ondersteuning, waarvan de medewerkers inmiddels een beetje schor begonnen te worden.
De 4e set echter had weer wat meer weg van een walk over. Meisjes A beschikte vandaag ook over een prima functionerende afdeling Servicedruk. Voornamelijk in de persoon van Anchelle. Afgezien van het feit dat de dames vandaag allemaal goed hebben staan spelen was het toch de persoonlijke klasse van sommigen(das meervoud, wie die andere doorslaggevende waren zoeken jullie maar zelf uit.) die de doorslag gaf op de juiste momenten. De 4e set eindigde uiteindelijk in 25-16.
4 Punten er bij dus voor Meisjes A. Punten die ze hard nodig hebben, de dames hangen dan wel in de onderste helft van de Hoofdklasse, maar hebben nog steeds uitzicht op het promoveren naar de Topklasse. Omdat de eerste 5 van de hoofdklasse(die bestaat uit 6 teams) promoveren.
Concurrent in dit promotie verhaal is Brevolk Meisjes A, waar tevens de wedstrijd van volgende week tegen gespeeld gaat worden.
Hierbij wens ik de dames alvast veel succes.
En de volgende keer schrijven jullie het verslag maar lekker zelf.
Groetjes,
PP
Namens:
Tornax Meisjes A