U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

30 oktober 2010

Jongens A boos op scheids


Gorssel/vios eefde - tornax jA1 3-1

Setstanden 19-25 ,25-19,25-11,25-14

HOOFDSTUK: SCHEIDSRECHTER.

We kwamen aan in gorssel bij de sporthal we gingen zo als gewoonlijk warmlopen en inspelen toen moest ik als aanvoerder bij de scheidsrechter komen om te tossen toen had ik opslag gekozen. En toen begon de scheidsrechter meteen al van ‘niet het net aan raken want dat fluit ik allermaal af’.

Dat kon ik nog wel een beetje begrijpen maar in de jeugd mag je het zwarte van het net nog wel aanraken, maar goed ik trok me er nog niet zo veel aan want ik wist al dat is een strenge scheids.

Toen begonnen we de wedstrijd en het begon redelijk normaal goede passes goede set up en werd ook goed afgemaakt ,maar toen begon de scheidsrechter ons 3 a 4keer af te fluiten voor heffen terwijl hun dat de hele wedstrijd deden, maar goed we hadden de eerste set gewonnen met 25-19 ons eerste punt eidelijk en we gingen nu voor de winst.

De tweede set begonnen we goed maar toen begon de scheidsrechter ons ik weet niet hoe vaak af te fluiten wegens 2x aanraken en heffen terwijl de tegenstander dat de hele set deed dus we waren erg geërgerd door de scheidsrechter en hadden de set verloren met 25 -19 door die pipo terwijl Tobias nog een bal tegen zijn hoofd aan kreeg.

De derde set stond ik aan de kant maar heb al zoveel gezien van wat de scheidsrechter nou verkeerd deed Onne wilde bovenhands over het net passen terwijl de scheidsrechter af fluit voor heffen? Geen idee waarom. Bas was er geërgerd net zo als wij allermaal rien wilde bovenhands passen terwijl de scheidsrechter daarna af fluit voor 2x spelen net zo als Ruben. We wisten dat we ze toch die vierde set nog moesten pakken, maar ja door zon scheidsrechter heb je er helemaal geen zin meer in om nog zon wedstrijd te spelen.

We begonnen redelijk goed maar de pass kwam niet goed aan en het wilde niet zo als het ging. Nou goed ik beeinding mijn verhaal, maar want er zijn vast nog meer dingen wat de scheidsrechter heeft gedaan want ons hele spel was omgegooit tot niks de laaste set eindigde op 25 -14.

Groeten Bart Klokman