U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

13 november 2010

Jongens A niet sterk genoeg voor setwinst


Tornax JA1 - Dynamo Neede JA1

13/11/10

De wedstrijddag was weer aangebroken, en het ging even wat minder voor de wedstrijd. De bidons die een teamspeler mee had moeten nemen was hij vergeten, dus na wat belletjes werd dat uiteindelijk nog voor de wedstrijd gebracht. Het zelfde was het met de shirtjes iemand moest snel op de fiets stappen om de shirts te halen en dat was allemaal al spannend. En dit allemaal voordat de wedstrijd was begonnen.

Nou na al het gedoe en naar een warming-up konden we beginnen met de eerste set. De scheid floot voor de opslag en toen begon het. We hadden in de eerste set wel een lekker tempo erin. De pass naar de spelverdelers ging allemaal wel goed, er waren daarin wel wat foutjes soms maar dat valt met trainen weg te werken. Verder toen de set-up eenmaal werd gegeven, meestal wel een goede set-up. Kwam het probleem eigelijk om de hoek kijken. Onze aanvallen waren vaak niet genoeg om een punt mee te scoren. En daarom verloren we deze set ook met 23-25.

De 2e set was ook niet echt een knaller, in deze set leek het vaak of we de controle hadden verloren. De tegenstanders hadden ook goede aanvallen. Maar hun aanval werd ook sterk doordat onze blok niet sterk genoeg was. Gaten in het blok of niet goed geplaatste blok.

En deze set was dan ook een tegenvaller. En met 17-25 de set verloren.

Toen kwam de 3e set en hadden we het gevoel dat we deze moesten winnen. Zoals de meeste sets kwam de pass altijd wel op de goede plek terecht. We hadden wel veel persoonlijke foutjes. Alle foutjes waren weer anders. En terwijl we ons best probeerde te doen elkaar te corrigeren. Hadden we toch verloren met een stand van 18-25

En dan was de laatste set aangebroken. Natuurlijk konden we niet winnen maar een set winnen is altijd beter dan geen. Dus we begonnen met volle moed aan de set. Alles ging wel lekker de aanvallen kwamen er af en toe ook wel. En door de goede aanvallen van hun heen. Hadden wij soms ook een mooie blok ervoor staan. Maar ondanks al het goeds maakte we nog wel eens wat domme fouten. En verloren deze set ook met een eindstand van 21-25. en de hele wedstrijd geen een set gepakt en met 4-0 verloren.