U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

13 november 2010

Geweldige overwinning heren 2


3 – 1 winst!! Een prachtige prestatie van Tornax heren 2 tegen Grol heren 1. In een wederom uitverkocht huis (43 personen) wisten we het aantal sets tegen van Grol (3 sets in 5 wedstrijden) binnen 2 uur te verdubbelen naar 6 sets. Zo, zo… dat zijn wel heel veel cijfertjes in een opening alinea. Dus even een korte samenvatting: 2 – 3 – 1 – 2 – 1 – 43 – 3 – 5 – 2 – 6

Laat ik het even bij de cijfertjes en dus de feiten houden:

Set 1: 13-25; set 2: 27-25; set 3: 25-20; set 4: 25-22

Ondanks de duidelijke cijfers in de eerste set, was het spel lang niet slecht. Toch leek iedereen rekening te houden met een smakeloze nederlaag in eigen huis. De zwaar bevochten overwinning in set twee was de ommekeer in de wedstrijd. Ons zelfvertrouwen groeide hierdoor enorm. Het gevoel dat we Grol zouden kunnen pakken was aanwezig. We besloten daarom ook om verder te spelen in dezelfde opstelling. Dit bracht ons uiteindelijk naar de overwinning. Klasse!

Het is altijd lastig om namen te noemen in een verslag (omdat ik dan bang ben andere te vergeten), maar het kan nu even niet anders.

Marcel (met zijn nieuwe nummer: 14) wist met een aantal rake klappen, evenals Frank, Aad, Leendert en Jesse het spel naar zich toe te trekken. Bjorn deed dit onder andere door de nodige service druk uit te oefenen. Hans, Ap, Bennie, Pieter, Remco en ondergetekende offerde zichzelf op om het teambelang voorop te stellen. Kortom een geweldige teamprestatie. Door deze overwinning zijn we opgeklommen naar plaats 4.

De meeste inspiratie voor een verslag komt voort uit de verhalen in de kantine na afloop van de wedstrijd. Helaas bleek iedereen direct na de wedstrijd alweer druk te zijn met andere bezigheden, waardoor ik met weinig inspiratie en een volle portemonnee achterbleef in de sporthal.

Volgende week spelen we uit tegen DVO 2 (Remco; jij speelt dus thuis om 17:15 uur). Gezien de stand zouden we deze moeten kunnen winnen.

Om even af te sluiten met een aantal cijfers:

Aantal gele kaarten: 0 (Marcel speelde de hele wedstrijd)

Aantal kopballen: 3 (1 van Aad en 2 van Leendert)

Aantal voetballen: 2 (Bjorn en Leendert allebei 1 maal)

Diegene die het totaal van al deze cijfertjes goed bij elkaar weet op te tellen (en dit vermeld in het gastenboek) zal de eerst komende thuis wedstrijd in het zonnetje worden gezet. Antwoord volgt in het verslag van week 46

Groeten Ramon