U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

22 november 2008

Wedstrijdverslag Meisjes A


Brevolk – Tornax

Stand: 2-3

Zaterdag 22 november stond er een wedstrijd in Bredevoort, tegen Brevolk op de planning. Het team had een andere samenstelling dan normaal. Door een tekort bij de Dames 1, moest er worden geschoven met de spelers en kregen wij 3 meisjes van de B1 tot onze beschikking. Dit waren Renate, Lotte W. en Janine.
De eerste set ging best goed. We moesten nog even wennen het lage plafond, en de meisjes uit de B moesten nog even wennen aan de posities, maar we speelden een goede set. De eindstand was 15-25.
De tweede set ging iets minder goed. We hadden minder rust in het spel en er werden veel kleine foutjes gemaakt. Na een tijdje krabbelden we terug, maar verloren de set uiteindelijk met 25-20.
De derde set was erg spannend. Het ging gelijk op. We speelden sterk, zowel de meisjes uit de A, als de meisjes uit de B, want ook zij speelden erg goed! Het werd een nek-aan-nekrace, die we uiteindelijk wonnen met 27-29.
De vierde set zakten we een beetje in. Al aan het begin van de set bouwden we een grote achterstand op. Deze hebben we naarmate de set zich vorderde, een beetje verkleind. Wel verloren we de set, met 19-25.
Nu was het 2-2, er moest dus nog een vijfde set volgen. We hadden de hele wedstrijd had gevochten, dus deze gingen we niet weggeven! En dat hebben we ook niet gedaan. We speelden een goede set, de hoekjes werden goed opgezocht en het lukte ons om de set te winnen. Het werd 11-15.
We kunnen met een tevreden gevoel terugkijken naar de wedstrijd. We hebben eindelijk weer een winst behaald! Meisjes uit de B, hartstikke bedankt voor het meespelen!
Groetjes, meisjes A.